BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
HABER /  MEDYA

Yunus Günçe kaç yaşında ve aslen nereli kimdir?

TRABZONLU olan Yunus Günçe kimdir ? Survivor adasının en yaşlı ismi olan Yunus Günçe Almanya doğumlu ancak asıl memleketi Akçabat.

Abone ol

Survivor 2016 adasında ünlüler takımında yer alan Yunus Günçe yine eleme adayı oldu peki kimdir? Yunus Günçe 1976 Almanya doğumlu ancak aslen Trabzonlu... 40 yaşında olan Yunus Günçe Survivor adasının Tuğba Özay ile birlikte en yaşlı ismi.

Yunus Günçe Survivor adasında günleri sayılı olan isimlerden biri. Adada en çok adı eleme tahtasına yazılan isim olan Yunus Günçe, hem performans hem de ada ilişkileri açısından kötü bir rota çizdi.

Önce Eda Akkaya ile grup olmaya çalışan Yunus Günçe onu yalnız bırakıp güçlü gördüğü Atakan ve grubuna katıldı. Ünlüler takımının dördüncü dokunulmazlık elemesinde Tuğba Özay onun adını eleme tahtasına yazınca herkesi şaşırtan bir manevra daha yaptı. survivor yunus günce kimdir yunus günçe nereli kac yasindaAtakan ve takımından ayrılıp adını elemeye yazdıran Tuğba Özay'a yanaşmaya çalıştı. Ancak Nagihan Karadere 'Ben zayıf birini taşımak istemiyorum' diyerek Yunus Günçe'yi ortada bıraktı. Şimdilerde ise Tuğba Özay ve Yunus Günçe birlikte takılıyor.

Yunus Günçe ünlüler takımının altıncı elemesinde de ismi yazılan kişi oldu. Bu kez elenme ihtimali de ünlüler oy sıralamasındaki yerine bakıldığında hayli yüksek görünüyor.

Peki kimdir Yunus Günçe? Kaç yaşında ve aslen nereli? Instagram hesabından neler yansıyor?

YUNUS GÜNÇE INSTAGRAM HESABI

Yunus Günçe Survivor'a katılmadan önce kitap yazmayı denemiş. yunus günçe kimdir kitabıKafamda böcekler var isimli kitabını instagram hesabından "Bakirdim. Ve tam bir bakir erkek halleriydi halim. Acemi, ürkek, telaşlı" #kafamdaböceklervar /yazı hali" satırlarıyla tanıtmış.

Daha önce birçok dizi ve reklamda oynayan Yunus Günce'nin Almanya doğumlu.

YUNUS GÜNÇE ASLEN NERELİ?

Yunus Günçe'nin ailesi Aslen Trabzon / Akçaabatlı. Buna karşılık Yunus 1976 Almanya doğumlu. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmişti.

TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştı. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştı. Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapan Yunus Günçe reklam ve filmlerde seslendirme de yapıyor.  Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde de rol aldı.