BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,79
ALTIN 2.396,58
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Yunus gibi hizmet edeceğiz

74 milyonun tamamını kapsayan bir parti olduklarını dile getiren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, hizmet kriterini anlattı.

Abone ol

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ''Bu milletin 74 milyonu da bizim için önemli. Kimse hizmet halkasının dışında kalamayacak. Kırılmayıp, alınmayıp, Yunus gibi hizmet edeceğiz'' dedi.

Çankırı Valiliğinin ardından Garnizon Komutanlığını ardından Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret eden Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Dinç'in özellikle kültürel alanda yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, gerek tarihi dokunun canlandırılması, gerekse kültürel yayınlar ve somut olmayan kültürel mirasın yaşatılmasına ilişkin ortaya çıkarılan ürünlerin önemini vurguladı.

Belediye Başkanı Dinç, kent merkezindeki iki orduevinin yerine başka bir alanda yenilerinin yapılması koşuluyla arsalarının belediyeye devredilmesini talep etti. Yılmaz, talebin incelenmesi gerektiğini belirtti.

AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Yılmaz, yaptığı konuşmada, Çankırı'da son genel seçimlerde AK Parti'nin yüzde 65'in üzerinde oy aldığını ve bunun önemli bir başarı olduğunun altını çizerek, ''Bu konuda özellikle hanımları tebrik ediyorum. Onlar önemli görevler üstlenerek, önemli işleri gerçekleştiriyorlar'' dedi.

Demokrasilerde seçimlere katılımın önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, ''Seçimlere katılımın çok olması Türk demokrasisini, AK Parti'nin oyunun fazla olması da Türkiye'yi güçlendirir. Bu oy oranı bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor'' diye konuştu.

74 milyonun tamamını kapsayan bir parti olduklarını dile getiren Yılmaz, ''Biz daha güçlü çalışarak vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Bu milletin 74 milyonu da bizim için önemli. Kimse hizmet halkasının dışında kalamayacak. Kırılmayıp, alınmayıp, Yunus gibi hizmet edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Askerlik şubelerinin kaldırılması ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Yılmaz, şunları söyledi: ''İnsanlar hayatında bir kez yoklamaya gidecek. Bunun için kamu malını israf etmeye gerek yok. İnsanların ömründe bir kere gideceği yeri durdurmanın anlamı yok. Buraları yine bulunduğu yerde değerlendireceğiz. Anaokulu yapacağız. Personelini de en yakın yerde görevlendireceğiz'' dedi.