BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

YSK kararında şeytani plan iddiası!

YSK'nın kararını değerlendiren Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun aklına takılan şeytani plan çok tartışılacak gibi.

Abone ol

Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, "YSK'nın kararı hukuka uygun. Böyle olacağı belli olduğu halde nasıl müracaat yapılır" diyerek aklına takılan o şeytani soruyu açıkladı!...

Samanyolu Haber Televizyonu'na YSK'nın veto kararını değerlendiren Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, "En doğru kararlardan biri budur maalesef. Öyle denk geldiği için söylüyorum. Hukuka uygun kararlardan bir tanesi bu. Siyaseten doğru mu o ayrı bir mesele. Siyasete göre hareket edemezki YSK. Mecburen eldeki metne göre hareket ediyordur" dedi.

"ŞEYTANİ PLAN MI?"

Kuzu şöyle konuştu; "Ama bu hiç bir zaman efendim zorla biz seçime gireriz. Gerekirse banka yakarız. Gerekirse efendim PTT'yi yakarız. Arabasını yakarız vatandaşın. Bu yöntemlerle bir yere varılmaz. Yani bu çok yanlış yöntemdir. Bir şey daha ben merak ediyorum. Bunu böyle olacağı besbelli olduğu halde. Ki birçok sohbetlerde konuştuk kendi aramızda. Bile bile nasıl böyle bir müracaat yapılır onu da anlamıyorum. Demek ki böyle bir zemin oluşturulmak istendi diye adamın aklına şeytan getiriyor. Yani bunu kullanabiliriz mi diye düşünüldü seçim döneminde öyle görüyorum. Yoksa burada öyle hukuka aykırı bir karar yok."