BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  MAGAZİN

"Yönetmen" Aleyna Tilki Cem Yılmaz'ı geride bıraktı!

Magazin gündeminin Eylül ayında en fazla konuşulan isimleri Medya Takip Merkezi tarafından açıklandı. Eylül raporlarında Demet Akalın - Okan Kurt boşanması birinci sıraya yerleşirken, hemen ardından, yönetmen koltuğuna oturan Aleyna Tilki, en çok konuşulan isim oldu.

Abone ol

Eşi Okan Kurt'tan tek celsede boşanarak herkeste büyük bir şaşkınlık yaratan Demet Akalın, daha önce yaptığı ''Evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık'' açıklama ile gündeme gelmişti. Boşanmanın ardından magazin basınında en fazla yer alan isim oldu.

Aleyna Tilki bu kez klip yönetmenliğiyle gündemdeydi

Aleyna Tilki'nin Emrah Karaduman ile ortak çalışması ve son şarkısı olan Dipsiz Kuyum şarkısının klibi geçtiğimiz ay sosyal medya üzerinden yayınlanmıştı. Kısa zamanda milyonlarca kişi tarafından izlenen o klip kafaları karıştırırken, şarkının da çalıntı olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Genç şarkıcı tüm bu iddialara rağmen fizy Müzik Ödülleri'nde 'En iyi Çıkış Yapan Sanatçı' ve 'En İyi Video Klip' ödüllerinin sahibi oldu. Ödül aldıktan sonra sosyal medyadan mutluluğunu duyuran Aleyna Tilki, "Ödüllü yönetmenim artık. Ona göre yılın video klibi" notunu paylaştı. 

Film projeleri ilgiyle takip edilen Cem Yılmaz, bu yılın başında Arif v 216 ile sinemaseverlerle buluşmuştu. Yılmaz, bu filminden sonra da boş durmadı ve 2019 yılı için çalışmaya devam etti. Nisan ayında Karakomik Filmler’in müjdesini veren ünlü komedyen, sosyal medya hesabından sık sık setten fotoğraflar paylaşarak takipçilerinin merakını artırsa da, Aleyna Tilki'nin gerisinde kaldı.