BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Yönetimin Aragones kararı

Belediye maçı taraftarın tahammül gücünü artık bitirdi. Yönetim toplandı. Aragones için karar aldı.

Abone ol

Fenerbahçe Yönetimi, kaybedilen puanların ardından güven kaybı yaşasa da, İspanyol hocayla yola devam etme kararı aldı. Sarı-lacivertliler, futbolculara, “Henüz bir şey kaybetmediniz. Ayağa kalkın” diyerek özgüven aşılayacak.

Milliyet gazetesinden Yusuf Kobal'ın haberine göre, Fenerbahçe Yönetimi, çok eleştirilen Teknik Direktör Aragones ile yola devam kararı alırken, Avrupa Şampiyonluğu yaşamış bir çalıştırıcısının işine son vermeyi uygun görmedi.

Büyükşehir Belediyespor yenilgisi sonrası alevlenen tartışmaları göğüslemeye karar veren sarı-lacivertliler, bu aşamada bir antrenör değişikliğinin alaturka bir tarz olacağı düşüncesiyle hareket edip, şampiyonluklardaki hedefin kaybolmadığını düşünerek, Aragones’e güvenoyu verme kararı aldı.

İspanyol hocanın dünyadaki kariyeri, imajı ve tazminatı da göz önünde bulunduran yönetimin, en azından sezon sonuna kadar deneyimli teknik adamla devam etmeyi düşündüğü belirtildi. Bu karar, pazartesi günü yapılacak olan geniş kapsamlı yönetim kurulu toplantısıyla pekiştirilecek.

Belediye yenilgisine rağmen çifte şampiyonluk umudunu yitirmeyen sarı-lacivertli yönetim, takımın kapasitesine güvendiği için iki kupayı da kazanacağına inanıyor. Bu nedenle futbolcularla yapılacak toplantıda, “Ayağa kalkın. Bir şey kaybetmediniz. Çifte şampiyonluk şansımız çok yüksek” denecek. Futbolculara güven aşılamaya çalışacak olan yönetim, takımın yeniden eski başarılı günlerine dönmesi için çaba harcayacak.