BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  GÜNCEL

Yine siyanürle toplu intihar! Bakırköy'de anne-baba ve çocuğun cansız bedeni bulundu

BAKIRKÖY Osmaniye'de 6 yaşında çocuk ile karı-kocanın cansız bedeni bulundu. Son günlerde infial yaratan siyanürle intihar vakalarına bir yenisi daha eklendi.

Abone ol

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu olayla ilgili, "6 yaşında çocuğumuz ve karı koca hayatını kaybetti" diye konuştu. 3 kişinin cansız bedeni incelenmek üzere Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kahreden detay

Yapılan araştırmalar sonunda annenin, siyanürden zehirlenmeye başladığı anda can havliyle yardım istemek için daire kapısını açtığı ancak aynı yerde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kaymakamlıktan detaylı açıklama

Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45'te 155 Polis İmdat Hattına yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokakta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, (Z.D), (B.D) ve (A.D) isimli biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır. Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir.

Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir. 

4 kardeş vakası çok konuşuldu

Fatih'teki siyanür içerek intihar eden 4 kardeş gündeme oturmuştu. İstanbul Fatih'te kapıda, 'Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin' yazılı notu gören apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Polis de AFAD ekiplerine  bilgi verdi. Adrese gelen ekipler, özel kıyafetler giyip, maske takarak girdikleri evde, 48 yaşındaki Cüneyt Yetişkin, 54 yaşındaki Oya Yetişkin, 60 yaşındaki Kamuran Yetişkin ve 56 yaşındaki Yaşar Yetişkin adlı kardeşlerin cansız bedenlerini buldu. Kardeşlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

"Ailesiyle birlikte intihar eden baba..."

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Uncalı mahallesinde bir rezidansta oturan Selim Şimşek (36), internetten aldığı siyanürle kendisini, eşi Sultan Şimşek'i (38) ve çocukları Ceren (9) ile Ali Çınar Şimşek'i (5) siyanürle zehirlemişti. Selim Şimşek'in geride bıraktığı 2 sayfalık mektuba da polis el koymuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Trump-Erdoğan zirvesinden neler elde ettik? ABD ziyaretine ilişkin kritik rapor
Foto Galeri Trump-Erdoğan zirvesinden neler elde ettik? ABD ziyaretine ilişkin kritik rapor Galeriye Gözat