BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.412,57
HABER /  SPOR

Yılmaz Vural kime lanet okudu?

Ligden düşen Antalya'da maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Patron Yılmaz Vural, şu açıklamalarda bulundu:

Abone ol

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, ''Efendi gibi çıktık, efendi gibi de düştük. Çok canımız yandı, ancak yine de kimseyle ilgili bir şey söylemeyeceğiz'' dedi.

Yılmaz Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Gençlerbirliği takımının maça iyi konsantre olduğunu ve inanılmaz bir oyun sergilediğini söyledi. Kontraataklarla çıkan rakiplerinin maç boyunca 3 pozisyon yakaladığını ve bunları gole çevirdiğini belirten Vural, kendi takımının ise 12 net pozisyonunu değerlendiremediğini ifade etti.

Vural, şunları kaydetti:
''Antalyaspor camiasına geçmiş olsun. Yeterli olamadık ki başarısız olduk. Bu durumda insan ağzına geleni söylemek istiyor, ancak baştan beri yaptığımız gibi söyleyemiyoruz. Efendi gibi çıktık, efendi gibi de düştük. Çok canımız yandı, ancak yine de kimseyle ilgili bir şey söylemeyeceğiz. Sorumluluk tamamen benimdir. Gençlerbirliği takımını kutluyorum.''

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Vural, Antalyasporlu Ali Bilgin'in sözleşmesini tek taraflı feshettiğine dair soruya, ''Ali Bilgin kamptan kaçmıştır ve 50 bin YTL alacağını bahane ederek avukat aracılığıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Kendi menfaatlerini düşünerek bunu yapmıştır. Antalyaspor camiası olarak Ali Bilgin'e lanet okuyoruz'' dedi.