BIST 10.199
DOLAR 32,40
EURO 34,76
ALTIN 2.404,47
HABER /  SPOR

Kadıköyde Rıdvan Rıdvan sesleri

Fener'nn eski şöhretleri Kadıköy'deydi. Taraftarlar Rıdvan ve Oğuz'u tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.

Abone ol

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sürerken, sarı-lacivertli takımın eski futbolcuları şöhretler maçında karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ardından taraftarlar Rıdvan ve Oğuz'u tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ve aynı zamanda yardımcısı olan ağabeyi Edu'nun da forma giydiği maçta, çubuklu formalı takım, 100. yıl formalı takımı 3-2 yendi.

Taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu eski futbolculardan, kaleci Yavuz Şimşek, Oğuz Çetin, Özcan Kızıltan, İsmail Kartal, Müjdat Çetiner, Johnson, Şükrü Birand, Serkan Acar, Cemil Turan, Elvir Boliç, Samuel Johnson, Hasan Özdemir, Taygun, Mehmet Çakıroğlu ve Şenol Ustaömer gibi isimler çubuklu formalı takımda forma giydi.

Zico ve Edu'nun da oynadığı 100. yıl formalı takımda ise kaleci Engin İpekoğlu, Turhan Sofuoğlu, Kemalettin, Metin Diyadin, Selçuk Yula, Rıdvan Dilmen, Saffet Sancaklı, Serdar, Cem Pamiroğlu, Semih Yuvakuran, Tuna, İlker Yağcıoğlu ve Hakan Tecimer gibi isimler yer aldı.

Maçta golleri, çubuklu formalı takımdan Boliç, İsmail ve Şenol kaydederken, 100. yıl formalı takımın golleri ise Hakan ile Serdar'dan geldi.