BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.474,59
HABER /  MEDYA

Yılmaz Özdil'den CHP'ye şok: Kimin talimatıyla aday gösterildi

Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, FETÖ'nün desteklediği CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kimin talimatıyla aday gösterildiğini sordu.

Abone ol

Yılmaz Özdil, 2014 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday gösteren CHP yönetiminin peşini bırakmıyor.

İHSANOĞLU ARMAĞAN'IN DERGİSİNDE DANIŞMA KURULU ÜYESİ

Özdil, İhsanoğlu'nun FETÖ tetikçisi dediği Mustafa Armağan'ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı Derin Tarih dergisinin "danışma kurulu üyesi" olduğunu yazmıştı.

İlginç bağlantıyı afişe ettiği için İhsanoğlu'nun kendisine tekzip gönderdiğini yazan Özdil, bugünkü köşesinde o derginin künyesini paylaştı, hem de bu ismi aday gösteren CHP yönetimine tepki gösterdi.

KİMİN TALİMATIYLA ZART DİYE CUMHURBAŞKANI ADAYI YAPILDI?

"(...)Ve, bu vesileyle bir kez daha soruyorum... Partide kimsenin haberi yokken, adı bile geçmiyorken, bu Ekmeleddin efendi kimin talimatıyla zart diye cumhurbaşkanı adayı yapıldı?

Seçime beş gün kala Pensilvanya'da vaaz veren feto, açık açık "her tavnmızda iman-ı ekmel, İslam-ı ekmel, ihsan-ı ekmel, ihlas-ı ekmel, rıza-yı ekmel, yakin-i ekmel demeliyiz, düşsek, sürçsek bile, kalktığımızda el-ihsan demeliyiz" derken... Atatürk için canını bile vermeye hazır olan gerçek CHP'liler, Mustafa Kemal'in askerleri, kimin kumpasıyla Ekmeleddin İhsanoğlu'na mecbur bırakıldı?

Değil suç duyurusu, değil tekzip, istersen boynumuzu vur...
Peşini bırakacağımızı mı sanıyorsunuz?"

Yılmaz Özdil'in yazısının tamamı