BIST 10.649
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.425,30
HABER /  SPOR

Yılın altın adamı Canaydın

Memorial Hastanesi'nin sponsorluğunda düzenlenen 11 Altın Adam Yarışması sonuçlandı.

Abone ol

Kalyon Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıda Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın Yılın Altın Yöneticisi seçildi.

Sezonun son jüri toplantısında, Ayın Altın, Gümüş ve Bronz adamları arasından 'Yılın 11 Altın Adamı' belirlendi. Ayrıca bugüne kadar seçilen ayın yöneticileri, teknik direktörleri ve hakemleri arasında Yılın Altın Yöneticisi, Yılın Altın Teknik Direktörü ve Yılın Altın Hakemi seçimi de yapıldı. Yılın 11 Altın Adamı'nda Fenerbahçe'den 5, Galatasaray'dan 3, Beşiktaş, Kayserispor ve Trabzonspor'dan da 1'er futbolcu yer aldı.

Jürinin yaptığı oylama sonucunda kalede A. Faryd Mondragon, defansta Rigobert Song, Önder Turacı, İbrahim Toraman ve Ümit Özat, orta sahada Stephen Appiah, Marco Aurelio, Alioum Saidou ve Alex De Souza, forvette ise Gökhan Ünal ile Fatih Tekke Yılın Altın Adamları olurken; Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın Yılın Başarılı Yöneticisi, Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets Yılın Altın Antrenörü, Serdar Tatlı da Yılın Altın Hakemi seçildi

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ile Spor Toto Genel Müdürü Bekir Yunus Uçar onur konuğu olarak yer aldığı toplantıda . Mayıs ayının altın adamları arasında yer alan Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ile FIFA Kokartlı Hakem Selçuk Dereli de ödüllerini almak üzere toplantıda hazır bulundu. Kırmızı masada ise Süper Lig gözlemcileri yer aldı.

Toplantıdan sonra yapılan ödül töreninde Mayıs ayında Ayın Altın Yöneticisi seçilen Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Adnan Polat ve Ayın Altın Hakemi seçilen FIFA Kokartlı hakem Selçuk Dereli ödüllerini aldı. Yılın Altın Adamları'nın ödüllerini, Ağustos ayı içinde yapılması planlanan büyük ödül töreninde alacağı bildirildi.