BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Fatih Üreke şok

Hacıhüsrevli çiftin düğününde sahneye çıkan şarkıcının cep telefonu ile 2 bin YTL parası çalındı.

Abone ol

Kasımpaşa'nın o ünlü Hacıhüsrev Mahallesi'nde oturan Ersin-Melek Irmaklı çifti, geçen hafta Günay Restoran'da görkemli bir düğün yaptı. Çiftin düğününde Fatih Ürek, 3 saat kadar sahnede kalıp konukları coşturdu. Ancak o sahnedeyken kulis odasının kapısı kırılarak cep telefonu ile 2 bin YTL parası çalındı.

Sahneden indiği anda kulis kapısının tekmeyle kırılmış olduğunu gören Ürek, çılgına döndü. Hemen konuyu polise intikal ettirmek istedi. Ancak düğün sahibi, çalınanları telafi edeceğine söz verince olayı kapattı. Ama aradan 10 gün geçmesine rağmen kimsenin aramaması Ürek'i çileden çıkardı.

Şarkıcı "Beni ibrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ile menajeri Eyüp, Günay Restoran'da yapılacak Hacıhüsrevliler'in düğününe gönderdi. Sahneden indikten sonra bir de ne göreyim. Kulis kapısı tekmeyle kırılmış. Paralarım ve cep telefonum gitmiş. Çantamın arka gözündeki 5 bin YTL'yi görmemeleri tek tesellim. Düğün Hacıhüsrevliler'in olabilir. Ama ben onların misafiriyim. İnsan misafirini soyar mı? Zararı karşılarız demişlerdi. Unuttular" diye dert yandı.