BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Yıldızlar sahaya iniyor

Turkcell Süper Ligi yıldızlarına kavuşuyor. Kanarya'nın yıldızları ve Ziya Doğan'ın ilk maçları

Abone ol

Turkcell Süper Ligi bu haftadan itibaren yıldızlarına kavuşuyor. Fenerbahçe'nin yeni transferlerinin nasıl bir performans gösterecekleri merak konusu. Fenerbahçe taraftarı yeni yıldızlarını izlemek için satışa çıkan Antalyaspor maçı biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor ise yeni hocası Ziya Doğan ile ilk kez sahaya çıkacak. bilindiği gibi Ziya Doğan geçtiğimiz sezon Trabzon'u çalıştırmış ve şok bir kararla görevini bırakmıştı 

KANARYA'NIN YILDIZLARI TARAFTARLA BULUŞACAK

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Sırp Meteja Kezman, Brezilyalı Deivid De Souza ile Edu ve Uruguaylı Diego Alfredo Lugano Moreno, Antalyaspor maçıyla birlikte ilk kez Kadıköy'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maça çıkacak. Kezman, Deivid ve Edu, yarınki maçta ilk kez resmi bir maçta Fenerbahçe formasını giyecek. Lugano ise, deplasmanda yapılan Sakaryaspor maçında ilk 11'de oynamıştı.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin, Antalyaspor maçındaki muhtemel 11'i şöyle: Rüştü, Kerim (Önder), Lugano, Edu, Ümit, Appiah, Mehmet Aurelio, Alex, Tümer (Tuncay), Deivid, Kezman. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma, Lig TV'den naklen yayınlanacak.

ZİYA DOĞAN İLK SINAVINDA

Bordo-mavililer, ikinci kez anlaştığı yeni teknik direktörü Ziya Doğan ile ilk döneminde, siyah-beyazlı takım karşısında 2 maçtan galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Ziya Doğan yönetimindeki bordo-mavili takım, 2003-2004 sezonunun 24. haftasında, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'ı 3-0 yendi. Bordo-mavililer, 2004-2005 sezonunun 8. haftasında da yine Beşiktaş'ı sahasında 1-0'lık sonuçla yenerek, haftayı 3 puanla kapatmıştı.

EKSİK KADRO

Trabzonspor'da, Beşiktaş maçı öncesinde sakat oyuncular Ziya Doğan'ı düşündürüyor. Yeni transfer Musampa, hazır olmaması nedeniyle Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Yattara ve Ufukhan da kadroda yer almayacak. Sol kanat oyuncularından Celaleddin'in sakatlığının sürdüğü, Mustafa Keçeli'nin ise dünkü çalışmayı kasıklarındaki ağrı nedeniyle tamamlayamadığı bildirildi. Mustafa Keçeli'nin Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ve forma giyme olasılığının yüksek olduğu kaydedildi.