BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  POLİTİKA

Yıldırım Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'den destek istedi!

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Gelen son dakika haberlerine göre, yasa için destek istedi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle telefonda görüştü

Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulunda alınan OHAL kararı ile ilgili bilgi verdi. 

DESTEK İSTEDİ

Ülkenin en zor zamanında kendisini ziyaret eden ve darbecilere karşı destek veren her iki lidere de teşekkürlerini ileten Başbakan Yıldırım, TBMM Genel Kurulundaki OHAL kararı oylamasında da aynı desteği beklediğini ifade etti.

BAHÇELİ'DEN OHAL DESTEĞİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, OHAL uygulamasıyla ilgili "MHP Türkiye’nin bugünkü hassas ortamında, devreye alınan olağanüstü hal kararını desteklemekte, hayırlı bulmaktadır. Ülke genelinde OHAL uygulaması isabetli ve yerinde bir tercihtir" dedi.

KILIÇDAROĞLU: TAVRIMIZ DEMOKRASİDEN YANADIR

Kurmaylarıyla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, OHAL için grup kararı almayacaklarını belirterek "Tavrımız demokrasiden yanadır. Demorasi için grup kararı alınmaz" dedi.