BIST 9.708
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,00
HABER /  SPOR

Yıldırım: Bı-rak-mı-yo-rum!

Fener camiası bu iddiayla çalkalanıyor. Derbi sonrası ortaya atılan bir haber Fener'i karıştırdı. Yılıdırım haberlere öfkeli!

Abone ol

Dün oynanan derbi sonrası, gündeme bomba gibi düşen bir iddia Fener'i karıştırdı. Başkan Aziz Yıldırım´ın, mayıs ayındaki kongrede başkanlıktan ayrılma kararı aldığı yönündeki haberler, camiayı karıştırdı. Yıldırım akşam saatlerinde bir açıklama yaptı.

Fanatik gazetesinin "Aziz Yıldırım görevi bırakıyor" haberi, ortalığı karıştırdı. Haberler üzerine Sarı - lacivertli kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yapan Aziz Yıldırım, mayıs ayında yapılacak kongrede adaylıkla ilgili vermiş olduğu kesin bir kararının olmadğını açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklama şöyle:

Bu yalanlardan utanıyorum: Bugün tarihli Fanatik Gazetesi manşet haberinde benim bırakma kararı aldığımı öne sürüyor. Türkiye'de basının karşısına en az çıkan en az mülakat veren kişilerdenden biri olmama rağmen hergün gazete sayfalarında benim ağzımdan çıkmış gibi yazılmış ifadeleri görmekten artık bu yalanları yazanlar adına utanıyorum. Ben yapılan bu uydurma açıklamaları yalanlamaktan yoruldum ama medyadaki bazı kişiler gazeteciliğin etik kuralları ve ahlaki değerlerini zerre kadar göz önünde bulundurmadan hergün benim ve kulübümüz ile ilgili sayfalar dolusu yalan haberler yapmaya devam ediyorlar.

Haber tamamen yalan ve uydurma: Şimdi bir kez daha söylüyorum. Fanatik Gazetesi'nde bugün yer alan ve bırakacağım iddia edilen haber yalandır. Benim başkanlığı bırakma ya da devam etme yönünde bugünden alınmış bir kararım ya da yaptığım bir açıklamam yoktur. Şu an için genel kurulumuzun bize verdiği yetki dahilinde görev süremiz devam etmektedir ve bizler de bu süre zarfında Fenerbahçe'nin başarısı için çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. 

FANATİK'İN İDDİASI

Fanatik, Aziz Yıldırım'ın, Mayıs ayındaki olağan genel kurulda aday olmayacak ve Fenerbahçe’deki 11 yıllık ‘Yıldırım dönemi’ son bulacağını iddi etmişti.

Haberde Galatasaray'dan sonra Beşiktaş’ı da deviren ve derbilerde ikide iki yapan Fenerbahçe’de, mutluluk kısa sürdüğü belirtilerek Yıldırım'ın ayrılma kararının kulüpte şok etkisi yarattığı ve örgütlü bir saldırı karşısında duyduğu üzüntüyü dile getiren Aziz Başkan'ı kimsenin ikna edemediği ileri sürülmüştü.