BIST 10.259
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.399,44
HABER /  GÜNCEL

Yılbaşında ne izleyeceğiz?

Yılbaşını evde televizyon karşısında geçirecekler. İşte yılbaşı programları;

Abone ol

Kanallar yılbaşı gecesine iddialı bir şekilde hazırlandı. O gece ekran karşısında olanlar zapping yaparak izlemek zorunda kalacaklar. Peki hangi kanalda ne var? İşte ayrıntılar...

NTV: Okan Bayülgen ’Beni bu yıl kimse göremeyecek’ demişti ama yılın son gününde ve yeni yılın ilk dakikalarında ekranda olacak. Bayülgen’e bu yıl NTV’de yayınlanan ’Haydi Gel Bizimle ol’ programıyla gündemden düşmeyen Müjde Ar eşlik ediyor. ’2008’e İyi Dilekler’ isimli programda haberleri sürpriz bir isim sunacak: Demet Akbağ. Dünya başkentleri ve Türkiye’deki yılbaşı kutlamalarından haberler ve görüntülerin de ekrana geleceği programda yıla damgasını vuran olaylar bir kez daha hatırlanacak.

CNNTURK: Bu yıl Güven Kıraç ile birlikte CNNTURK ekranlarında ’Nası Yani?’ programını sunan Beyaz’a yılbaşı gecesi Elif Dağdeviren eşlik edecek. Saat 20:00’da başlayacak programa Gülben ergen, Kıvanç Tatlıtuğ, Sedef Avcı, Aslı, Vokaliz, Erol Günaydın, Başak Sayan, Nefise Karatay, 4Yüz, Bora Gencer, Alpay Atalan, Hazal Kaya, Yavuz Seçkin, Sarkal Balbal, Bengü, Kutsive Penguenler katılacak. Programın bir diğer özelliği de Milliyet gazetesinin ’Baba Beni okula Gönder’ projesine gün boyu destek verilecek olması.

Kanal D: Türkiye’nin üç ünlü şovmeni Okan Bayülgen, Huysuz Virjin ve Ata Demirer, ilk kez Kanal D’nin ’Senede Birgün’ isimli yılbaşı özel programı için biraraya geldi. Okan Bayülgen’in sunduğu ve 55 kişilik orkestranın görev aldığı programa, Özcan Deniz, kibariye, Mirkelam, Burak Kut, Pınar Aylin, Pınar Altuğ, Nihat doğan, Hadise, Deaniz Akkaya, Safiye Soyman, Faik öztürk, Halil Ergün, Güven Hokna, oryantal Tanyeli ve Meazdeke konuk oluyor. Programda ilginç şovlar ve ’Medya Arkası’ belömleri de var.

atv: Yeni yıla saatler kala Avrupa Yakası’yla eğlenceli saatler başlayacak. Dizinin yılbaşı için çekilen özel bölümünde Nükhet Duru, Demet Akalın, Murat Boz, Pamela Spence ve Oryantal Star’ın birincisi Reyhan yer alacak. 23:00’da ise Kenan Doğulu, özel bir şovla İstanbul’un gözde eğlence mekanı Discorium’da canlı yayınla atv’de olacak. Doğulu’nun yanısıra Hepsi, Sıla, Burak Kut ve Hadise de sahne alacak. Şovun sunuculuğunu ise Gürgen Öz ve Defne Joy Foster yapacak.

Fox: Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç, Fox ekranlarında şarkılarını seslendirecekler. Gecede müzük, eğlence ve sürpriz şovlar yer alacak. Ebru Gündeş, Türk Sanat Müziği parçalarıyla başlayacağı programına sevilen şarkılarıyla devam ederken Serdar Ortaç’la da düet yapacak. ünlü oryanlat Nuran Sultan ve Oryantal Nergis de kanalın sürprizlerinden.

tv8: Alternatif arayanlar için tv8 her zamanki gibi doğru adres olacak. Erkan Tan’ın Ankara’dan sunduğu yayınla Başkent özel programı ekrana gelecek önce. Daha sonra Nilgün Belgün’ün, yılbaşı özel programı ve akşam saatlerinde de Nükhet Duru’nun yılbaşı için hazırlanan programı ekranlara gecek. Belgün’ün konuğu Niran ünsal’ın kardeşi Haktan ünsal , Duru’nun konukları ise Elif Turan, Tan, Zeynep, Uğur Arslan ve Ece Ersan olacak. 2007’nin son gecesinde Sunay Akın’ın ’hayat deyince’ programı da start alacak. Akın’ın konukları Fadik Sevin atasoy ve Ender Gündüzlü. Daha sonra Tolga Çevik ve Salih Kalyon’un doğaçlamalarıyla ilk kez ekranlarda denenen bir format olan Komedi Dükkanı yayında olacak. Kanal yeni yıla Cehennem Operasyonu isimli filmle girecek.

TRT: Yılbaşı gecesini gerçek bir müzik şölenine dönüştürmeyi planlayan TRT müziğin starlarını ekrana getirecek.THM ve TSM sanatçıların yer alacağı gecede ayrıca Ferhat Göçer, Aşkın Nur Yengi, Funda Arar, Kıraç, Candan Erçetin, Arif Sağ, dolapdere big Gang Orkestrası, Sibel Can en güzel şarkılarını söylerken Tarkan yeni çıkan albümünün altı şarkısını ilk kez TRT için söyleyecek. Tolga çevik ve salih Kalyon da canlı yayında skeçlerle yılbaşına renk katacak. Her yarım saatte bir canlı olarak Milli Piyango çekilişleri yapılacak.

Star: Gece 20:00’da Sevgili Dünürüm dizisiyle başlayacak. Uludağ’da çekilen yılbaşı özel bölümüyle yine senarist Mahinur Ergun’un kaliteli esprileriyle seyircileri güldürecek. dizi bitiminde de Star TV’nin eğlence yayını başlayacak. Programda Ebru Gündeş, sibel Can ve oryantal dansın duayeni Nesrin Topkapı olacak.

Show TV: Saat 20:00’de ekrana gelecek olan ’Var mısın Yok musun?’ yarışmasında, yılbaşı gecesine özel olarak yarışmacılar 1 milyon YTL için yarışacaklar. Saat 23:00 sularında ise Yılbaşı Özel programında orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş, yavuz Bingöl, sibel Can ve müslüm Gürses yer alacak. Show TV’de yeni yılın ilk saatlerinde ise ekranda Nichole Kidman ve Ewan McGregor’un oynadığı Moulin Rouge filmi olacak.

Kanal 1: Yılbaşı gecesi için Metin Uca’nın sunduğu Passaparola özel bir bölümle ekranda olacak. Araya girecek haber ve spor bülteninden sonra Aşkım Aşkım dizisi ekrana gelecek. Yeni Yıl Konseri’nin konuğu ise İbrahim tatlıses. 21:50’de başlayacak olan konser 00:30’a kadar sürecek.

Kral TV: Yılbaşı için hazırlanan ’2007 Pop Party’ programının ünlü konuğu Gülşen olacak. 2007’ye damgasını vuran sanatçıların videoları ekrana gelecek. Sunucular ise geceye özel olarak 70’li yılların kostümleriyle ekranda olacaklar. Renkli danslar de gösteriler de izleyenleri bekliyor.

Dream TV: Yılbaşını müzikle geçirmek isteyenlerin bir alternatifi de Dream TV. Yılbaşı gecesi 2007’nin en popüler mmüzik ikonlarını bira araya getiren ’Sound of style’ ile başlayacak. Fergie, Santana, Jeenifer lopez, Alic ia Keys ve daha pek çok yabancı şarkıcının yanı sıra Şebnem Ferah da muhteşem bir konser verecek.