BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,76
ALTIN 2.425,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Yıkacak iddiası Gökçek'i fena kızdırdı!

Melih Gökçek, kapıları yıkacağını söylediği iddia edilen Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.

Abone ol

CHP'li Mansur Yavaş CNN Türk'te konuşurken aynı saatlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'te Beyaz TV'de projelerini anlattı. Yavaş'ın CNN Türk'te Ankara'nın girişine yapılan ve maliyetleriyle tartışmalara neden olan kapılarını yıkacağını söylediği yönündeki bir mesaj Gökçek'i sinirlendirdi. Yavaş'ın CHP'ye ve solculuğa çabuk adapte olduğunu iddia eden Gökçek, ülkücülerden Yavaş'a oy vermemesini istedi. 

Türk siyaseti, en renkli günlerinden birini dün akşam yaşadı. Ankara'nın iki iddialı adayı, aynı televizyon kanalında olmasa da ekrana çıktı, Ankara üzerinden kapıştı.

YAVAŞ CNNTÜRK'TE YAVAŞ BEYAZ TV'DE

Mansur Yavaş'ın CNN Türk'te yayına çıkacağının duyurulmasının ardından Melih Gökçek'te oğlu Osman Gökçek'in koordinatörlüğünü üstlendiği Beyaz TV'de aynı saatlerde yayına çıktı.

"O MESAJ ÇILDIRTTI"

Mansur Yavaş'ın aynı saatte başka bir yerde programda olduğunu söyleyen Gökçek, izleyicilerden gelen sorulara da cevap verdi. Bir izleyicinin "Mansur Yavaş'ın katıldığı televizyon programında ODTÜ'ye yapılan yol ile ilgili ODTÜ'lülerin fikrini alacağını, Ankara'nın girişlerine yaptırılan ve maliyetleri nedeniyle eleştirilen kapıları da yıkacağını söylediğini" iddia etmesi üzerine Gökçek sinirlendi, yıkılmasını isteyenler Yavaş'a oy versin diye çıkıştı.

İşte ekrandaki o anlar;