BIST 10.225
DOLAR 32,25
EURO 34,91
ALTIN 2.436,60
HABER /  GÜNCEL

Yiğit Bulut Habertük'ten kovuldu

Medya dünyasına bomba gibi düşen bir haber... Yiğit Bulut kovuldu.

Abone ol

Habertürk'te bomba gelişme. Yiğit Bulut işten kovuldu. Gazeteciler.com'un haberine göre, Bulut'un işine son verildiğini Kenan Tekdağ mail ile tüm çalışanlara duyurdu.

MAKAMINI BİLE KALDIRDILAR

Habertürk TV, kuruluşundan bu yana bir ilke imza atarak, Yiğit Bulut'un başında olduğu Genel yayın Yönetmenliği kadrosunu tamamen lağvetti. Bununla da yetinmeyen yönetim, Bulut'un makamını ortadan kaldırdı, Habertürk'te bundan böyle Genel Yayın Yönetmenliği diye bir makam olmayacağını kamuoyuna duyurdu.

BU MAİLLE GÖNDERİLDİ

Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ gelişmeyi mail yoluyla şöyle duyurdu;

Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut'a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim.

Haberturk Televizyonumuzdaki yeni görev tanımları bilahare tarafımdan ayrıca duyurulacaktır."

SON POLEMİK BAŞINI YEDİ

Yiğit Bulut, Habertürk'teki kredisini Hasan Cemal'i, Başbakan Erdoğan'a şikayet ederek tüketti. Medya zirvesinde yaptığı bu hareket grubunun gazetesi Habertürk'ün Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı tarafından da sert bir şekilde eleştirilmişti. Hasan Cemal de 2 yazısını bu konuya ayırmış ve "şikayet" rezilliğine dikkat çekmişti. Eyüp Can'ın ardından Mehmet Ali Birand da bu olayı yazınca, Yiğit Bulut Birand ile çirkin bir polemiğe girmişti. O polemikte eski eşi Şule Zeybek'in twitterdan attığı mesajla anında bitmişti.

İŞE ALDIĞI 80 KIZIN İŞİNE SON VERİLDİ

Yiğit Bulut ismi, göreve geldiği günden beri hiç gündemden düşmedi. Genel yayın Yönetmenliği koltuğuna oturduğu ilk günlerde 80 bayanı stajyer olarak işe alan Bulut, bir süre sonra bu bayanların tamamnın işine son verilerek ilk tırpanı yemişti.

ERDOĞAN'A YAĞ KOKAN İLTİFATLAR

Daha sonra Başbakan Erdoğan'ı seçim ve referandum döneminde programlarına konuk eden Bulut, sorduğu çanak sorular ve ettiği yağ kokan cümleler nedeniyle gerek toplum nezdinde gerekse kendi meslektaşları arasında alay konusu olmuştu.

MEDYAYA SANSÜR İSTEDİ

Başbakan Erdoğan'ın gazetecilerle yaptığı bir toplantıda medyadan şikayetçi olması üzerine Bulut, "İnternet medyasına sansür uygulayın Sayın Başbakanım" diyerek tüm şimşekleri üzerine çekmişti. Başta aynı grupta bulunan Habertürk Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Fatih Altaylı başta olmak üzere medyanın tamamında çok ağır eleştirilere maruz kalan Bulut, günlerce "Ben öyle demek istememiştim" dese de tüm internet medyasının "Senden utanıyoruz" manşetlerinin önüne geçememişti..

YİĞİT BULUT HAKKINDA BİR BOMBA DA ORAY EĞİN PATLATTI...
NİHAT DOĞAN YİĞİT BULUT'A DESTEK VEREN TEK İSİM OLDU
KİM NE YAZDI, KİMLER SEVİNDİ KİMLER DALGA GEÇTİ

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYI TIKLAYIN...[PAGE]

Habertürk Televizyonu Genel Yayın Yönetmenliği kadrosunun kaldırıldığını ve Yiğit Bulut'un da kovulduğunu bir mail ile çalışanlara duyuran Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ'ın açıklamasıyla birlikte sanal alemde Yiğit Bulut fırtınası koptu...

BİR İDDİA DA ORAY EĞİN'DEN: "HEM İŞSİZ HEM DE..."

Halen yurtdığında bulunan Oray Eğin, twitterdan önce Bulut'un kovulması meselesini yorumladı ardından da çok çarpıcı bir iddia ortaya attı:

*Jöleli'nin kovulmasını Başbakan'ın hastalığı, yerine kimin geçeceği tartışmalarından bağımsız düşünmeyin. Yoksa kimse kovamazdı.

*Bir haberi de ben patlatayım: Jöleli bir süre önce yeni açılan Toronto konsolosluğunda evlenmişti. Hem evli, hem işsiz şimdi. Hem de...

YİĞİT BULUT WORDWİDE TT LİSTESİNE GİRDİ

Sosyal medyada Yiğit Bulut'un kovulması gündemi belirledi. Yiğit Bulut Twitter'da 'Worldwide Trending Topics' listesine girdi. İşte medya dünyasından isimlerin Yiğit Bulut tweetleri...

Mehmet Ali Birand
Vah..! Vah..! Vah..! Ne üzüldüm, ne üzüldüm!

Emre Uslu
Yiğit Bulut delikanlı adamdı. İmza Jöle..

İsmail Saymaz
yiğit bulut, enteresan bir değişimin öyküsüydü. Radikal'de, keskin milliyetçi bir çizgiyi temsil ediyordu. adı MHP liderliği için geçiyordu.

Alper Turgut
Ooo bebeğim yalakalıkta kırılamaz rekorların sahibi, meşhur jöle kafa Yiğit Bulut'u şutlamışlar, borsa şeysi olmasın bu, hani rantiye filan

Tuncer Köseoğlu
Yiğit Bulut a uzanan eller kırılsın...İmza: Hobby jöleleri

Başar Başaran
Kovulması kişisel bisey degilse daha iyi yere gelir.ZiraTürkiye'de Y. Bulut'un konumunu kaybetmesini gerektirecek olumlu bir degisim olmadı

İsmail Saymaz
hasan cemal'i sevmeyebiliriz. ama onu kitapları, yazıları ve kimi zaman çelişse de fikirleriyle anımsayacağız. peki bulut'u? jölesiyle.

Koray Peközkay
Taksim yönüne gidecek araçlara önemli duyuru... Habertürk binasından bir halay çıkacak, coşkulu bi şekilde bölge trafiğini kitleyebilir...

Ahmet Mümtaz Taylan
Habertürk Yiğit BULUT makyajını sildi! / O da bir atlayış atlıyor ki atın üstüne. Öbür tarafına düşüyor, eğerde duracak yerde. - MACBETH -WSLube Ayar
şaka bi yana.. yiğit bulut'u severdim.. en azından rengi belliydi!

TEK DESTEK NİHAT DOĞAN'DAN

Yiğit Bulut'un kovulması ile ilgili en çarpıcı mesajlardan biri ise Nihat Doğan'dan geldi:

* Bu ülkenin Yiğit bulut gibi cesur, yürekli, Demokrasi Kahramanlarına ihtiyacı vardır.umarım en yakın zamanda başka 1 kanalda görürüz :(

YİĞİT BULUT'UN KOVULMASI SOSYAL MEDYAYI DA YIKTI GEÇTİ... 

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİN...

[PAGE]

Malumunuz, Yiğit Bulut demek eşittir jöle demek...
Kovulunca da jöle geyikleri zirve yaptı.
Şöyle diyelim...

Twittera atılan Yiğit Bulut'la ilgili her üç mesajın biri jöle esprisi içeriyor...

İşte Bay Jöle geyikleri;

*Taksim yönüne gidecek araçlara önemli duyuru... Habertürk binasından bir halay çıkacak, coşkulu bi şekilde bölge trafiğini kitleyebilir...

*HaberTürk TV'deki görevinden alınan Yiğit Bulut, hakkını Avrupa Hobby ve Egos Hakları Mahkemesinde arayacağını bildirdi."

*Fenalaşarak acilen hastaneye kaldırılan Yiğit Bulut için, A RH+ ıslak görünümlü jöleye ihtiyaç duyuluyor

*Yiğit Bulut'un şutlanmasıyla uuslararası jöle fiyatlarında korkunç düşüşler meydana geldi,egos piyasaya 3000 ton hard jöle sürdü :)
*İnsanlık ölmedi.Yiğit Bulut için bir kap #jöle ..

*Yiğit Bulut'un kovulması tamamen rakip jöle firmalarının işi. Zaten kendisi ne zamandır "bizim jöleyi kullan" diye tehdit alıyordu.

*Yiğit Bulut delikanlı adamdı. İmza Jöle..

*Yiğit Bulut'un Habertürk'teki görevine son verilmesinin ardından hayranları TV binasının önüne bir kutu jöle bırakarak eylem yaptı.

*Yiğit bulut gördüğün gibi yalakalık da yaramıyor

*yiğit bulut için acil jole sponsoru bulmak lazım

*Yiğit Bulut yoktur,az jöle vardır...

*BEYAZ TV' nin yolları taşlı geliyor jöle saçlı...

*yiğit bulut kovulmuş.... yetmez ama iyi :)

*Nihat'a komplo kurdular sesimizi çıkarmadık, İzzet'le alay ettiler sustuk. Ama Yiğit Bulut'un kovulması bardağı taşırdı. Yeter artık İsrail!

*HaberTürk TV'den şutlanan Yiğit Bulut'un "Egos'u" dibe vurmuştur.

*Bir duyuma göre jöle masrafı kanalı zorlamaya başlamış :)

*jöle üreticileri derneği : şoktayız. yiğit bulut olmazsa napacaz

*Habertürk yeni dönem sözleşmesine "Aylık 10 galon Nevaform saç jölesi isterim." maddesi ekleyen Yiğit Bulut kovuldu. Gözler Hobby'de.

*star tv'nin yiğit bulut'a jöle + bir miktar para karşılığında 2+1 yıllık sözleşme önerdiği söyleniyor.

*Ciner Grup Medya yaptığı açıklamada;Yiğit Bulut'a senelik 2 koli jöle veriyorduk 4 de çıkarmak istedi anlaşamadık!!

Yiğit Bulut'un kovulma nedeni; Bonus Reklam teklifini kabul edip artık jöle sürmemeye karar vermesiyle ilgiliymiş! :))