BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.407,38
HABER /  GÜNCEL

Yasak aşk cinneti!

Adana'da kuyumcuda çalışan genç kız sevgilisinin evli olduğunu öğrenince terk etti. İşte ne olduysa ondan sonra oldu!

Abone ol

Adana'da iki çocuk babası 38 yaşındaki Yıldıray Yeşilçay, evli olduğunu öğrenince kendisini terk ettiği öne sürülen 22 yaşındaki Emine Yergelen'i, çalıştığı kuyumcuda tabancayla başından vurup ağır yaraladıktan sonra, aynı silahla intihar etti. Yıldıray Yeşilçay'ın olaydan bir saat önce genç kadının cep telefonuna "Seni öldürmeye geliyorum" diye mesaj çektiği ortaya çıktı.

ÖNCE SEVGİLİSİNİ VURDU!

Yıldıray Yeşilçay, bir süre beraber olduğu Emine Yergelen'in çalıştığı Mercan Kuyumculuk'a girer girmez belindeki tabancasını çekip, çalışanlarından Sedat İlkbahar'ı dışarı çıkartıp, birlikteliklerini devam ettirme teklifini reddeden Emine Yergelen'i başından vurdu. Yergelen, kanlar içinde yere yığılırken, Yeşilçay aynı tabancayı başına doğrultarak bir el daha ateş etti. Kendisi olay yerinde öldü, ağır yaralı olan Yergelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Emine Yergelen, ameliyata alındı.

SİLAHINI ÇEKTİ, BEN ÇIKTIM

Kuyumcudaki aşk cinnetinin tek görgü tanığı Sedat İlkbahar, "İçeri girdiğinde müşteri sanıp, ilgilenmek istedim. Silah çekti, 'Seninle işim yok' deyip beni itekledi. Ben de patrona haber vermek için kuyumcunun önüne çıktım. O anda silah sesleri duyunca, tekrar işyerine girdim. İkisi de yerde yatıyordu" dedi.

Kuyumcu Enver Küçükgöde ise olay anında işyerinin dışında olduğunu, satış elemanı Emine Yergelen'in özel hayatına ilişkin bir bilgisi olmadığını söyledi.

MESAJ İLE UYARMIŞ

Olayı soruşturan Cinayet Bürosu dedektifleri, ilk belirlemelere göre Yıldıray Yeşilçay ile Emine Yergelen arasında gönül ilişkisi olduğunu, çiftin yakın çevresine de nişanlı olduklarını söyledikleri bilgisine ulaştı. Emine Yergelen'in Yıldıray Yeşilçay'ın evli ve 2 çocuklu olduğunu öğrenince bu birlikteliği sonlandırdığı, olayın bu nedenle çıktığı ortaya çıktı. Genç kadının cep telefonunda yapılan incelemede de olaydan bir saat önce Yıldıray Yeşilçay'ın "Seni öldürmeye geliyorum" diye mesaj çektiği, kısa süre sonra da işyerini bastığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ŞİZOFREN HASTASI DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Erzurum'un Aziziye ilçesinde cinnet geçiren şizofren hastası olduğu öne sürülen bir kişi eşini rehin aldı, 2 polis memurunu bıçakladı. Ağır yaralanan 1 polis memuru hastanede şehit düştü. Özel Harekat timleri operasyon düzenleyerek şahsı etkisiz hale getirdi.

Aziziye ilçesi TOKİ konutlarında bugün meydana gelen olayda, şizofren hastası olduğu öne sürülen Selim K.'nin akıl hastanesine yatırılması için sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine giden 112 sağlık ekiplerine direnen şahıs bu sırada eşini rehin aldı. Bunun üzerine durum polis ekiplerine bildirildi. Binaya giden Aziziye Karakolu ekipleri, şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazından ağır bıçak darbesi alan polis memuru Suat Orak, kaldırıldığı Aziziye Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Uzun süre polise direnişte bulunan Selim K.'nin yakalanması için Özel Harekat timleri olay yerine çağrıldı. Kısa sürede gelen Özel Harekat timleri binayı kuşatarak silahlı olduğu bildirilen Selim K.'nin yakalanması için operasyonun düğmesine bastı. Düzenlenen operasyonda 10 dakika içerisinde saldırgan Selim K. etkisiz hale getirilerek zırhlı polis otosuna bindirildi.

Selim K., Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, hastanede Orak'ın şehit haberini alan mesai arkadaşları adeta yıkıldı. Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Aziziye Hastanesi'ne giderek incelemelerde bulundu.

TACİZCİLERİN SAVUNMASI ŞOK ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Yılbaşı gecesi İstanbul Taksim Meydanı'nda gözaltına alınan 12 şüpheliden K.K. ile Libyalı Salem M. (40) "Cinsel saldırı" suçundan tutuklandı. Salem M., ifadesinde suçlamayı reddederek, "Kasten bir şey yapmadım. Yürüme halindeydim. Onun için ellerim normal şekilde hareket ediyordu. Suçum yok" diye konuştu.

BİLEREK DOKUNMADIM

Savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan şüphelilerden Ö.B. de ifadesinde olay günü Taksim'den Ümraniye'ye gitmek istediğini anlatarak, "Taksilerin olduğu yere doğru giderken aniden hapşırdım. Hapşırma sırasında daha önceden tanımadığım kadına elim çarpmış olabilir. Taciz kastım yoktur" dedi. Daha sonra kadından özür dilediğini belirterek, yoluna devam ettiğini söyleyen Ö.B., "15 metre ileride yakalandım. Fakat bilerek kadının kalçasına ve beline dokunmadım" diye konuştu.

ELİMİ SARIYORDUM

Serbest bırakılan tekstil işçisi A.B. ise yılbaşı gecesi alkollü olması sebebiyle elini cama vurduğunu ve 2 parmağının kesildiğini söyleyerek, "Elimi sarmak için bir şeyler almak maksadıyla büfe ararken tanımadığım bir kadın 'Beni taciz ediyorlar' diye bağırdı. Polis tarafından yakalandım. İddia edildiğini gibi şikayetçinin kalçasını ellemek suretiyle taciz etmedim" dedi.

FUHUŞU REDDEDİNCE AİLESİ BU HALE GETİRDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

234395.jpgFuhuşu reddettiği için eşinin ailesi tarafından işkence gören 15 yaşındaki Afgan kızı Seher Gül, tedavi için Hindistan'a götürülecek.

O Afganistan'ın çocuk gelinlerinden biriydi. Kuzeydeki Baglan vilayetinde Afgan ordusundan bir askerle evlendirildi. O gün Seher Gül için kabus dolu günler de başladı. Eşinin ailesi, Seher Gül'ü fuhuşa zorladı, kabul etmeyince de işkence gördü. Seher Gül tam 6 ay boyunca bodrumdaki tuvalete kapatıldı, tırnakları söküldü, kızgın demirle dağlandı, parmakları kırıldı. Sadece yaşayabileceği kadar yiyecek ve su verildi.

ÖLMEK ÜZEREYKEN AMCASI YETİŞTİ

Ölmek üzereyken, amcasının ihbarı üzerine, polis tarafından düzenlenen bir operasyonla kurtarıldı. Operasyondan 6 gün sonra çekilen bu görüntülerde genç kızın yüzünde işkencenin izleri görülebiliyor.

Doktorlar tedavisi için Seher Gül'ü Hindistan'a gönderme kararı aldı. Seher Gül'ün kayınvalidesi ile kocasının kız kardeşi gözaltına alındı, eşi ile kayınpederi ise hala firarda.
 

3 AYLIK ÖĞRETMENİN KORKUNÇ SONU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ekim ayından beri Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Beyköy İlköğretim Okulu'nda ücretli sınıf öğretmenliği yapan 21 yaşındaki Nurcan Demir lojmanda sobadan zehirlenerek yaşamını yitirdi

Nurcan Demir (21), Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden mezun olmuş gencecik bir öğretmendi. Memleketi Manisa'dan geçen ekim ayında Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Beyköy'de ücretli sınıf öğretmenliğine başladı. 3 öğretmen arkadaşıyla okula ait lojmanda kalıyordu.
Sınıf öğretmeni olan eniştesi İsmail Çoban ile aynı yerde öğretmen olan Nurcan Demir, önceki gece üç kız arkadaşı bir odada kalınca, yatağını diğer odaya götürerek buradaki sobayı yaktı, uykuya kaldı.


Sabah, Nurcan'ın kalkmadığını gören arkadaşları Pınar Azman, Sümeyka Aktaş ve Gülen Özmen, kapının arkadan kilitli olduğunu görünce seslenerek uyandırmak istedi. Ancak ne bağırıp çağırmaları, ne de kapıyı yumruklamaları sonuç verdi. Bunun üzerine erkek meslektaşlarından yardım istediler. Erkek öğretmenler kapıyı kırdığında Nurcan Demir'in cansız bedeniyle karşılaştılar.

Eve gelen sağlık ekibi, Nurcan öğretmenin sobadan çıkan korbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiğini belirledi. Diğer odada kalanların hiç hissetmediği karbonmonoksit gazından zehirlenen Nurcan Demir'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Beyköy'ün, Tekman ilçesine 20 kilometre uzaklıkta olduğunu belirten öğretmenler, "Dört yıl önce yine Beyköy'de görevli bir öğretmen arkadaşımız soba zehirlenmesinden öldü. Bu ikinci vaka" dedi. Beyköy'de asker öğretmen olarak görev yapan?Mustafa Yılman, sobadan sızan gazdan zehirlenerek can vermişti.

Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Beyköy'ün Muhtarı Eşref Çınar:
"Öğretmenlerimizin kaldığı yer lojman bile değil. Gelin görün, insan yatamıyor içinde. Dört sene önce bir öğretmenimiz daha sobadan zehirlenmişti. İsmi Mustafa idi. Şimdi onun hayatını kaybettiği evde, evli bir öğretmen yaşıyor. Olaydan sonra hiçbir tedbir alınmadı."

O KADIN KONUŞTU

HABERİ DİĞER SAYAFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Yılbaşı gecesi otel odasını karıştırıp yan odada uyuyan kadını taciz eden Ankaralı işadamı Hüseyin T. tutuklandı. 'Tecavüze uğradım' diyen Gül K.'den DNA örnekleri alındı.

İstanbul Pendik'te 5 yıldızlı bir otelde konaklayan Hüseyin T. ile sevgilisi gece geç saatlere kadar alkol alıp eğlendi. Dinlenmek için odalarına çekilen çiftten Hüseyin T. alkollü bir halde otomobilinden bir şey almak için otoparka indi. Tekrar odasına dönmek isteyen Hüseyin T. odaları karıştırınca olan oldu. İddialara göre yan odadaki Gül K.'nin odasına giren Hüseyin T., uyumakta olan kadının yanına yattı. Bir süre uyanmayan 44 yaşındaki Gül K., yanındaki Hüseyin T.'nin kendisini soymak istemesi üzerine çığlık çığlığa koridora fırladı. Güvenliğin müdahale ettiği olay sonrası Gül K.'nın şikayeti üzerine otele gelen polis duruma müdahale etti. Neye uğradığını anlayamayan alkollü Hüseyin T., kadının tecavüz girişimi şikayeti üzerine emniyete götürüldü. Hüseyin T. tutuklanarak Maltepe cezaevine gönderildi.

VÜCUDUMDA BİR EL GEZİNİYORDU

Gül K. ifadesinde "Yılbaşı gecesi için arkadaşımla oteldeydik. Gece geç saate kadar içki alıp eğlendik. Bir süre sonra arkadaşıma çok yorulduğumu odaya çıkıp biraz dinlenmek istediğimi söyleyerek odama çıktım. Kısa süre sonra zaten sızmışım. Birden vücudumda bir elin gezindiğini hissederek uyandım. Ve karşımda hiç tanımadığım bir kişiyi görünce çığlık atmaya başladım. Saldırdı taciz etti. Bana tecavüz etti. Şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

ASIL MAĞDUR OLAN BENİM

Yanlış odaya giren ve olay sonrası tutuklanan işadamı Hüseyin T. ise karakolda verdiği ifadede asıl mağdur olan kişinin kendisi olduğunu idddia etti. Hüseyin T., "Asıl mağdur benim. Bir arkadaşım beni arayarak haftasonu iki kız ayarladığını ve İstanbul'a gelmemi, birlikte yılbaşını geçirmemizi istedi. Ben de onun üzerine Ankara'dan geldim. Geç saate kadar alkol aldık. Odaya çıktık. Aracımdan bir şey almak için otoparka indim. Geri döndüğümde Gül K.'nın odasına girmişim. Odaya nasıl girdiğimi hatırlamıyorum. Tam yatağa yatacağım sırada şahıs bağırıp çağırmaya başladı. Güvenlikler geldi dışarı çıktık. Yan odada 26 yaşında çıtır dururken bu yaştaki kadına mı saldıracağım, alkollüydüm odaya nasıl girdiğimi hatırlamıyorum. Olanlar oldu" diyerek kendisini savundu. Gül K.'den alınan DNA örnekleri incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KONSOMATRİSLERİN SEVGİLİ KAVGASI KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bursa'da, aynı evde yaşayan ve farklı gece kulüplerinde konsomatrislik yapan aşırı alkollü iki kadının tartışması kavgaya dönüştü. 30 yaşındaki Aynur Dürel, 26 yaşındaki Gülhan Coşkun'un yüzüne biber gazı sıkıp tartaklarken, bu sırada mutfaktan meyve bıçağı alan Coşkun ise Dürel'i kalçasından yaraladı.

"NİYE SEVGİLİNİ SÜREKLİ EVE GETİRİYORSUN?"

Farklı gece kulüplerinde konsomatrislik yapan Aynur Dürel ile Gülhan Coşkun sabaha karşı aşırı alkollü halde Dikkaldırım Mahallesi Kanalboyu Caddesi üzerindeki apartmanda birlikte oturdukları daireye geldi. Saat 06.00 sıralarında ikili tartışmaya başladı. Gülhan Coşkun'un sevgilisini sık sık eve getirmesine sinirlenen Dürel, Coşkun'a "Niye sevgilini sürekli eve getiriyorsun?" diye bağırmaya başladı.

İki kadının tartışması bir süre sonra kavgaya dönüşüce Dürel çantasından çıkardığı biber gazını Coşkun'un yüzüne sıkarak, onu tartakladı. Sinirlenen Gülhan Coşkun da mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla Aynur Dürel'e saldırmak istedi.


AĞABEYİNİN ARABASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İzmir'in Çiğli ilçesinde, 34 yaşındaki Tufan Göloğlu, bir otomobilin arka koltuğunda kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Göloğlu'nun cesedinin bulunduğu aracın ağabeyine ait olduğu anlaşıldı.

DEVRİYE EKİBİ FARK ETTİ

Çiğli' de dün gece Bölgede devriye görevini yürüten resmi polis ekibi, sokak üzerinde park halinde bulunan bir otomobilin arka koltuğunda bir kişinin hareketsiz olarak yattığını farketti. Araçtan inerek otomobili inceleyen polis, arka koltukta yatan kişinin kafasından kan aktığını gördü. Olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından yapılan kontrolde, araçtaki kişinin öldüğü belirlendi.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ BELLİ DEĞİL

Cesedin üzerinden Tufan Göloğlu'na ait kimlik çıktı. Polis, otomobilin çevresinde güvenlik kordonu oluşturdu. Olay Yeri İnceleme ekipleri kan izlerini incelemeye aldı. Göloğlu'nun ağabeyi olay yerine çağrıldı. Göloğlu'nun, kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü öğrenildi. Kesin ölüm sebebi otopsi sonrası belirlenecek. Soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Göloğlu'nu kim veya kimlerin öldürdüğünü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

ÇÖP KUTUSUNDA 1 GÜNLÜK BEBEK CESEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN 

[PAGE]Kayseri Büyükşehir Belediyesi çöplüğünde 1 günlük erkek bebek cesedi bulundu.

Molu çöplüğünde, merkez Melikgazi ilçe bölgesinden çöp taşıyan bir kamyondaki işçiler, boşaltım yaparken, bir bebek cesedinin düştüğünü fark etti. İşçilerin olayı jandarmaya haber vermesi üzerine gelen ekipler, el havlusuna ve kadın eteğine sarılı 1 günlük, göbek bağı henüz düşmemiş erkek bebek cesediyle karşılaştı. Ceset, otopsi yapılması için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna konuldu.