BIST 10.248
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.399,82
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

YİBO'daki skandallar müdürü yedi!

Küçük Umut'un ölümü ve taciz skandalları karşısında Erdoğan düğmeye bastı!

Abone ol
Uşak’ta yaklaşık 5 yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Recep Düzgün görevinden alındı. Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün’ün Eşme Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO)’da yaşanan olaylar nedeniyle görevden alındığı öğrenildi.

ERDOĞAN VE GÜL İMZALADI
Resmi Gazetenin bugünkü sayısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukcu ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan kararname ile Recep Düzgün’ün görevden alındığı ve başka bir yerde görevlendirileceği öğrenildi.

UMUT'UN ÖLÜMÜ SON NOKTA!
Bilindiği gibi yaklaşık bir ay önce Uşak’ın Eşme ilçesinde bulunan YİBO’da 10 yaşındaki Umut Balık kaybolmuş, 9 gün sonra da cesedi okulun bahçesindeki foseptik çukurunda bulunmuştu. Bu olay nedeniyle eleştirilere maruz kalan İl Milli Eğitim Müdürü Düzgün, okulu ziyaret eden bazı milletvekilleri tarafından da eleştirilmişti.

TACİZLERE SEYİRCİ KALMIŞTI!
Eşme YİBO’da ayrıca Umut Balık’ın kaybolması olayından önce de taciz olayları gündeme gelmiş Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu olaylara seyirci kaldığı iddia edilmişti. Ayrıca bugünkü Resmi Gazetede açık bulunan Uşak Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü’ne de İzmir Bayındırlık ve İskan Müdürü Mehmet Ata Erpolat’ın atandığı yazıldı