BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,75
ALTIN 2.425,39
HABER /  GÜNCEL

YHT seferleri iptal

Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, şiddetli fırtına nedeniyle 200 tonluk bir vincin YHT raylarına düşmesi sonucu Ankara-İstanbul seferleri...

Abone ol

Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, şiddetli fırtına nedeniyle 200 tonluk bir vincin YHT raylarına düşmesi sonucu Ankara-İstanbul seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.
Şiddetli fırtına nedeniyle saat 17.05’te Körfez İstasyonu yakınında, bir tersaneye ait 200 tonluk vinç YHT raylarına devrildi. TCDD’den yapılan yazılı açıklamada, olay nedeniyle Ankara-İstanbul YHT seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. Hat üzerine fırtınadan dolayı ağaçların devrildiği ve konteynerlerin saçıldığına dikkat çekilen açıklamada, tren hattının geçici bir süre ulaşıma kapatıldığı belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Olay nedeniyle, Arifiye’de bekleyen YHT yolcuları Kartal-Kadıköy metrosuna ulaşacak şekilde otobüsle; Ankara yönü tren yolcuları ise yine otobüslerle Pendik’ten Arifiye’de hazır bekleyen YHT’lere aktarılacaktır. Konuyla ilgili yolcularımıza ve kamuoyuna yönelik sürekli bilgilendirme yapılmaktadır."
(İHA)