BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.396,14
HABER /  MAGAZİN

Yeşim Salkım Sabah yazarına saydırdı

Şarkıcı Yeşim Salkım Sabah yazarına saydırdı: 'Okuduğunu bile anlamayan alkolden beyni sulanmış zevzek...'

Abone ol

Şarkıcı Yeşim Salkım'dan Sabah'ın magazin yazarı Mevlüt Tezel hakkında çirkin yorumlar...

Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, Tezel'in bugünkü Günaydın'da çıkan "Ünlü Türk düşünürü Yeşim Salkım" başlıklı yazısı belli ki ünlü sanatçıyı delirtmiş.

Attığı twitlerde Mevlüt Tezel'e öfkesini kustu. Hakaretleri yenilir yutulur cinsten olmadığı gibi dili de hayli çirkindi.

İşte arka arkaya Mevlüt Tezel için yazdıkları:

*"Sana söylenecek söz çok da verecek cereme yok derdi anneannem... dünyadan bir haber Mevlüt Tezel sen gercekten ne is yapiyorsun yahu!

*"Okuduğunu bile anlamayan alkolden beyni sulanmış zevzek..."

*Kendini malesef gazeteci sanan bir zavallı

TEZEL NE YAZMIŞTI?

Yeşim Salkım'ın "mahalle ağzını açtıran" yazıyı da aktaralım sizlere... Gazeteciler.com olarak Mevlüt Tezel'in, Yeşim Salkım'ı konu ettiği yazısını gayet seviyeli bulduk. En azından Yeşil Salkım'ın bu kadar çirkinleşmesine sebep olacak satırlar yok bu yazıda.

İşte yazdıkları:

Yeşim Salkım hemen hemen her röportajında kendisiyle övünür... İnsanın kendisini sevmesi güzel tabii ama bunu abartmamak gerek. Eskiden "Hayatımı yazsam roman olur" tadında laflar eden Yeşim Hanım, Kadınca dergisine verdiği röportajda bu kez iyice coşmuş: "Çok zenginim çünkü biriktirdiğim hayat tecrübelerim var. Bugün bir kitap yazsam, hayatımı okullarda okutabilirler."
Bu nasıl bir megalomanlıktır?
Şimdi değişti mi bilmiyorum; bizim zamanımızda okullarda İbn-i Sina, Ali Kuşçu gibi Türk düşünürlerinin hayatları okutulurdu.

Yeşim Salkım'ın kucağında kızı Ada ve eşi Hakan Eratik ile birlikte poz verdiği bir aile röportajında eski eşi Hakan Uzan ve yasak aşk yaşadığı iddia edilen Gülben Ergen'den bahsetmesi garibime gitti. "Hırslı olsam Hakan Uzan'dan çocuk yapardım" falan demiş... Yeşim Salkım gibi hayatı okullarda okutulacak derecede magazinsel tecrübelerle dolu bir ünlünün eşi olmanın dezavantajı da bu olsa gerek.