BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
HABER /  MEDYA

Yeşim Aydın kimdir instagramdaki aykırı pozları

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Yeşim Aydın kimdir? Yeşim Aydın instagram hesabındaki aykırı fotoğrafları ile gündemde.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmacıları arasında en dikkat çeken profillerden biri Yeşim Aydın birinciliğinde favorisi görünüyor.

Bahar Candan'a olan alerjisi ile dikkat çeken Yeşim Aydın, agresif ve fevri bir karaktere sahip.

Peki kimdir Yeşim Aydın?

İşte Benim Stilim'de ölçülü bir giyim tarzı tutturmuş görünüyor. Buna karşılık instagramı bambaşka bir profil ortaya koyuyor.

21 yaşında olan Yeşim Aydın hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Bir mesleği yok ancak modellik denemeleri var. Instagram hesabından yansıyan fotoğraflarda seksi ve aykırı kadın imajı yaratmaya çalışmış. 

AİLESİ NE DİYOR?
Yeşim Aydın bu konuda aldığı tepkilerden şaşkın. Ailesinin haberi ekrana çıkınca olmuş. Sevenlerin daha çok sevdiğini sevmeyenlerinin de na kadar çok nefret ettiklerini öğrendiğini söylüyor.

HAYAL KURAMIYOR

Yeşim Aydın geleceğe dair hayal kuramayan biri olarak tanımlıyor kendini.  Yarışmada birincilik hayali dahi kurmamış.

SAÇLARINI NE ZAMAN KESTİ?
6 yıldır saçları kısa olan Yeşim Aydın daha önceki modelinin de Rihanna'nın kısa modeli olduğunu söyledi. Yeşim Aydın saçlarını üçe vurduktan sonra ilk anda beğenmemiş. Ertesi gün aynaya bakınca 'ben buyum' demiş.

Yarışmada saçlarını sarı olarak kullandığını söyleyen Yeşim Aydın, "Normal hayatımda bir hafta pembe, bir hafta mavi, bir hafta yeşil kullanıyorum" dedi.

UZUN SAÇLI OLMUYOR
Yeşim Aydın yarışmada peruk taktığında kendini asla beğenmediğini söyledi. Yeşim Aydın 'Benim olayım saç değil bu' diyor.

EN ÇOK BAHAR CANDAN'A SİNİR OLUYOR

Normal hayatında da çok fevri olduğunu söyleyen Yeşim Aydın "Burda kavga ettiğim insan Bahar... Onunla anlaşamıyorum çünkü benim normal hayatımda da anlaşabileceğim bir kararkter değil. Fazla egoist, yarım saat yan yana oturabileceğim insan değil' diyor. 

HAYATTA OLMAZSA OLMAZLARI
Yeşim Aydın hayatında olmazsa olmazı olmayan biri. Kendini 'hiçbir şeyim olmasa da yapabilirim' dedi. Yeşim Aydın 'Ben buraya oturmuş bir tarzla geldim, tarzımı oluşturmaya değil' diyerek kendine güvenini ortaya koyuyor.

İkizler burcu olan Yeşim Aydın kendini çok çabuk sıkılan biri olarak tanımlıyor. Ekran karşısında olmayı da bu yüzden sevmemiş.