BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ünlü mezdeke dansçısı Aynur Kanbur öldürüldü!

Mezdeke'nin dansçılarından Aynur Kanbur, Fulya'daki evinde ölü bulundu. Kanbur'un tabancayla öldürüldüğü ve vücuduna ve yüzüne 6 kurşunun isabet ettiği belirtildi.

Abone ol

Ünlü dans grubu 'Mezdeke'nin dansçılarından Aynur Kanbur (49), Fulya'daki evinde tabancayla öldürülmüş halde bulundu. Kanbur'un vücuduna 5, yüzüne de 1 kurşun isabet ettiği öğrenildi.

Fulya Nar Çiçeği Sokak Mimoza apartmanındaki olay, akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi.

Tek başına yaşayan Aynur Kanbur, (49) eve gelen kimliği henüz belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Başına bir, vucuduna da 5 kurşun isabet eden Aynur Kanbur olay yerinde hayatını kaybetti.

SİYAH MONTLU BİRİ ARANIYOR

Olay yeri incelme ekipleri çevrede delil toplarken, polis ekipleri kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Polis, görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre olayın zanlısı olarak siyah montlu bir kişiyi arıyor.

Acı haberi alan Kanbur’un yakınları ve arkadaşları olay yerine akın etti. Yakınları gözyaşlarını tutamazken, olayın gerçekleştiği apartmanda oturan bir görgü tanığı “Kendi halinde bir kadındı. Yakın komşuyuz. Silah sesi duymadık. Kızı vardı bir tane” dedi.

ASENA EVE KOŞTU

Kanbur'un arkadaşı Dansöz Asena adli tıpa götürülmek için cenaze aracına konulan tabuta sarılarak ağlad! Abla Dilek Kıymış da kız kardeşinin cenazesi evden çıkarılırken sinir krizleri geçirdi. !

DOKTORUNU DAVA ETMİŞTİ

Aynur Kanbur (49), meme kanseri nedeniyle radyoterapi tedavisi gördüğü sırada oluşan kitle için 3 kez estetik ameliyat olmuştu. Ameliyat sonucunda göğsünde doktorun yanlış ve eksik tıbbi müdahalesinden dolayı kalıcı dikiş izleri oluştuğu için Kanbur, 2011 yılında Plastik ve Estetik Cerrahı Güner Uysal'a 50 bin liralık dava açmıştı.

17 bin lira tazminat ödemeye mahkum edilen cerrah Güner Uysal, kararının açıklanmasından 2 saat sonra 26 Kasım 2014 tarihinde muayenehanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.