BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Yeşil sahalarda göz yaşartan seferberlik

Orduspor'un Portekiz'li oyuncusu Miguel Garcia, Portekiz Milli Takımı Oyuncusu arkadaşı Carlos Martins'in kanser olan oğlu için takımını harekete geçirdi

Abone ol

Orduspor'un Portekiz'li oyuncusu Miguel Garcia, Portekiz Milli Takımı Oyuncusu arkadaşı Carlos Martins'in kanser olan 3 yaşındaki oğluna ilik bulmak için takım da kampanya başlattı.

Orduspor oyuncuları öncelikli olarak kan vererek doğru donör olup olmadıklarına baktıracak.

Carlos Martins'in ilik kanseri olan 3 yaşındaki oğlu Gustavo için öncelikle takım arkadaşlarından yardım isteyen Garcia, "Doğru donörü bulmak için arkadaşlarımdan yardım istedim. Arkadaşlarım kanlarını vererek öncelikli olarak uyup uymadığına baktıracaklar"dedi.

Teknik Direktör Metin Diyadin, antrenman öncesi futbolculara Carlos Martins'in oğlunun durumunu anlatarak destek olunmasını istedi. Orduspor'un oyuncuları ise donör olup olamayacaklarını öğrenmek için kan bağışında öncelikli olarak bulunacaklarını belirtti.

Orduspor'un Portekizli oyuncusu Garcia, "Carlos Martins ile aynı takımda yıllardır oynadım. Çok iyi bir dostluğumuz var. Carlos'un oğlunun başına gelenler hepimizin başına gelebilir. Bu zor günde birbirimize sahip çıkmalıyız. Orduspor da beraber oynadığımız arkadaşlarıma Carlos'un yaşadıklarını anlattım. Onlar da destek olacaklarını söyleyerek ilk etapta kan verecekler. Kan sonucuna göre uygun donör bulunursa küçük Gustavo'yı kurtarmak istiyoruz."dedi.

Garcia, takım arkadaşlarına yaptıkları destekten dolayı teşekkür etti.

FACEBOOK'TA SAYFA AÇILDI

Carlos Martins ve eşi Monica, minik Gustavo'ya uygun iliğin bulunması için sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan da kampanya başlattı.

Geçtiğimiz hafta açılan Facebook sayfasını şu ana kadar yaklaşık 175 bin kişi "beğendi".