BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Yerli Timsahlar 3 puanın peşinde

Bursaspor, ligin son haftasında yarın yabancı oyuncularından yoksun çıkacağı Gençlerbirliği karşılaşmasında sahadan 3 puan ile ayrılarak, li...

Abone ol

Bursaspor, ligin son haftasında yarın yabancı oyuncularından yoksun çıkacağı Gençlerbirliği karşılaşmasında sahadan 3 puan ile ayrılarak, ligi moralli kapatmak istiyor.
Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in kapanış haftasında yarın başkent ekibi Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Ligin geride kalan 33 haftasında topladığı 54 puan ile Süper Ligi 4. sırada tamamlamayı garantileyen Timsah, rakibini mağlup ederek, ligi 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor.

BURSASPOR TAMAMEN YERLİ ÇIKACAK
Ligi 4. sırada tamamlamayı garantileyen yeşil-beyazlılarda, Teknik Direktör Hikmet Karaman, yabancı oyunculara izin verdi. Tecrübeli teknik adamın başkent ekibi karşısında genç ve forma şansı bulamayan isimlere şans vermesi beklenirken, sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Ömer Erdoğan Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek.

GENÇLERBİRLİĞİ İLE 58. RANDEVU
İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte 58. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 57 mücadelede Gençlerbirliği 17 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, yeşil-beyazlı ekip ise 21 mücadelede 3 puana uzanan taraf oldu. 19 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlanmıştı.

BAŞKENT EKİBİNDE 6 EKSİK
Öte yandan ev sahibi ekipte de 6 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlıkları sebebiyle dünkü antrenmanda yer almayan Ferhat Çapa, Ramazan, Hurşut, Kulusiç, Serkan ve Tomiç’in Bursaspor karşısında forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

DÜDÜK GENÇERLER’DE
Yarın saat 16.00’da Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Koray Gençerler düdük çalacak. Gençerler’in yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Gökhan Memişoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Mesut Çarık olarak açıklandı.
(İHA)