BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  GÜNCEL

Annesine küfür edince gözü döndü

Gözaltına alınan Coşkun'un cinayeti, Altınkaya'nın annesine küfür ettiği için işlediğini söylediği öğrenildi.

Abone ol

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, belediyenin hayvan barınağında çalışan Faruk Altınkaya'nın (49) cinayet zanlısı olarak aranan Ali Coşkun (37), jandarma tarafından yakalandı.

Çeşme Belediyesi Hayvan Barınağı'nda çalışan Faruk Altınkaya'nın, işe gelmemesi üzerine merak eden kardeşleri aramaya çıktı.

Kardeşleri Altınkaya'nın barınağa 100 metre mesafede, atıl durumdaki besi çiftliğine sık sık gitmesi üzerine ilk olarak, burada aramaya başladı. Kısa bir süre sonra Altınkaya'nın cesedi, besi çiftliğinin yakınından geçen yolun kenarında battaniyeye sarılı ve üzeri çalılarla kapatılmış olarak bulundu. Kardeşlerinin, cinayeti bildirmesi üzerine olay yerine giden jandarma ve savcının yaptığı incemede Altınkaya'nın karnından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Cesedi de otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan jandarma, Altınkaya'nın en son işsiz olan arkadaşı Ali Coşkun ile besi çiftliğinde alkol alırken görüldüğünü tespit etti. Bunun üzerine Coşkun, teknik takibe alındı. Takip sonunda jandarma, Ali Coşkun'un saat 11.00'de ilçeden ayrılıp, memleketi Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ne gittiğini ve suç aleti bıçağı da bir tepeden attığını belirledi. Yapılan çalışma sonucu Coşkun, bir hafta sonra Turgutlu ilçesinde yakalandı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Coşkun'un sorgusunda, "Faruk Altınkaya ile alkol alıyorduk. Tartışmaya başladık. Başta annem olmak üzere ağıza alınmayacak küfürler etti sevdiklerime. Bende bıçakladım" dediği öğrenildi.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Ali Coşkun, tutuklandı.