BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.428,60
HABER /  GÜNCEL

Yenikapı Küdüs'e destek zulme lanet mitingi canlı izleyin

YENİKAPI'da 'Zulme Lanet, Kudüs’e Destek' mitingi yapılıyor. Mitinge MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılma kararı almıştı. Yenikapı Kudüs mitingini canlı yayınla izleyebilirsiniz. Habertürk, NTV ve CNN Türk canlı yayınla veriyor.

Abone ol

İsrail’in Gazze Şeridi’nde Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği ve 62 Filistinlinin hayatını kaybettiği katliam, bugün İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek dev bir mitingle protesto ediliyor. 'Zulme Lanet, Kudüs’e Destek' mitinginde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara seslenecek. Mitinge MHP lideri Devlet Bahçeli de katılacağını duyurdu.

Yenikapı Miting Alanı’nda Filistin halkına destek mitingi için alana “Zulme lanet, Kudüs’e destek” yazılı büyük bir sahne kuruldu. Sahnenin iki yanına da “İnsanlık adına İstanbul ayakta” yazıları asıldı. Miting için afiş ve broşürler dağıtıldı. Mitingde de ayrıca katılımcılara Türk ve Filistin bayrakları dağıtılacağı belirtildi. Saat 16.00’da başlayacak mitingde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan vatandaşlara seslenecek. Miting alanından Habertürk, NTV ve CNN Türk canlı yayın yapıyor. Aşağıdaki playerden izleyebilirsiniz;