BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,70
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL

Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

Bursaspor’un genç futbolcusu Enes Ünal, "İnşallah Milli Takım’a gittikten sonra da o formayı uzun yıllar sırtımdan çıkarmam" d...

Abone ol

Bursaspor’un genç futbolcusu Enes Ünal, "İnşallah Milli Takım’a gittikten sonra da o formayı uzun yıllar sırtımdan çıkarmam" dedi.
Bursaspor’un alt yapısında ve A takımda gösterdiği başarılı performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin dikkatini çeken Enes Ünal, Kartepe kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini belirten Enes Ünal, "Taraftarımız karşısında futbol oynamayı özledik. İnşallah güzel skorla güzel maç çıkarırız. Takımımız arasında iletişim iyi. Takımımızda büyüklerin küçüklere davranışı, küçüklerin de büyüklere saygısı güzel. Şenol Hoca’yla yeni tanışma fırsatı bulduk. 2 hafta kadar oldu. Gerçekten karakteri ve yaptıkları ortada. Değerlendirmeme gerek bile yok" diye konuştu.

"SORUMLULUK ALMAK SIKINTI DEĞİL"
Ünal, basın mensuplarının A Milli Takım hakkındaki hayallerinin ve geleceğe dair planlarının ne olduğu sorusuna ise, "Tabi ben de formayı sırtıma geçirip oynamaya başladıktan sonra Milli Takım’a gidebileceğimi düşünüyorum. İnşallah gittikten sonra da o formayı uzun yıllar sırtımdan çıkarmam. Geleceğe yönelik planlarıma daha çok büyüklerimle, menajerimle ve babamla karar veriyoruz. Saha dışındaki şeyleri daha çok onlar düşünüyor. Ben sahadaki futboluma odaklanıyorum. Şu anda buradayım. Bursaspor’da oynamaktan çok mutluyum. Bu sene de Bursaspor’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Benim için sorumluluk almak sıkıntı değil, bu sene bunu göstereceğim" cevabını verdi.
Ünal son olarak fiziki yeterlilik için ekstra çalışmalar yaptığını ifade ederek, "Son 6-7 ayda fiziki yeterlilik konusunda önemli aşama kaydettim. Bu artarak gidecek ve bambaşka bir Enes’e dönüşeceğim" şeklinde konuştu.
(İHA)