BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  MAGAZİN

Yeni sezonda ekranlarda

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir alışveriş merkezinde gezerken gazetecilere yakalanan Berna Laçin yeni sezonda ekranlarda olacağını belirtti.

Abone ol

Yaz sezonunu açılmasıyla birlikte ünlülerin akın ettiği Bodrum’da ünlü oyuncu Berna Laçin ve kız Ada ile birlikte tatil yapıyor. Bir alışveriş merkezinde gezerken gazetecilere yakalanan Berna Laçin ve kızı Ada yaz sezonunda 4 ay Bodrum’da kaldıklarını ve kızıyla beraber alışverişe çıktıklarını söyledi.

Ünlü oyuncu ekranlara hızlı bir giriş yapacağını belirterek “kızımla birlikte her zaman denize giriyoruz ben bir deniz delisiyim akşamlara kadar denizden çıkmıyoruz. Kızımla bol bol vakit geciriyoruz” dedi.

EYLÜL’DE SEYİRCİ KARŞISINDA

Gazetecilerin ekranlara dönüyormuşsunuz? sorusuna Ünlü oyuncu Eylül’de yeni bir dizide oynayacağını ifade ederek “yaz sezonunda bir diziye başlayacaktık sıcaklardan dolayı Eylülde başlamaya karar verdim. Dizi oyunculuğunun yanı sıra birde yeni bir tiyatro oyunu var. İkisini birden idare edeceğiz. Normalde ben çok erken dönmezdim İstanbul’a ama kızımın okulu olduğu için erken döneceğiz mecburen. Normalde ben yazları Bodrum’da program yapardım ama tatil olmuyordu. Çok yoruluyorduk bu sene kaytardım tatil yapmaya karar verdim” dedi.