BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Yeni Şafak yazarından Cemaatçiye cevap

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, bugünkü yazısında mağdur olduğunu söyleyip kendisine mail atan Gülen Cemaati'ne mensup bir kişiye böyle cevap verdi.

Abone ol

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, paralel yapı operasyonlarıyla mağdur olduğununu ve devletin kendisini işinden ettiğini söyleyen bir kişiye köşesinde yanıt verdi.

Mağduriyetin asıl nedeninin 'umut satan tacirler' olduğunu savunan yazar, "Bak güzel kardeşim" başlıklı yazısında o kişiye Fethullah Gülen ve yönetici kesimini işaret etti. İşte o yazıdan bir bölüm:

SAİD NURSİ NEDEN ÜLKESİNİ TERKETMEDİ?

"Jargonunuza tam vakıf olamadığım için bağışla beni. 'Üstat' mı diyorsunuz, 'Üstat Hazretleri' mi diyorsunuz, 'Bediüzzaman' mı bilmem? Dolayısıyla ben dümdüz Said Nursi Hazretleri diyeceğim. Şimdi gözünü kapa ve biraz düşün. Said Nursi, başına gelen onca belaya, uğradığı onca mağduriyete, çektiği onca çileye rağmen 'hüzünlü gurbet'e gitmeyi niçin hiç düşünmedi acaba? Vatanını, yurdunu, memleketini niçin terk etmedi acaba? En azılı düşmanlarından bile hürmet görecek bir saygınlığa nasıl erişti acaba?

SENİ 300 DOLAR + ALLAH RIZASI FORMÜLÜYLE NİJERYA'YA

Sahi, Said Nursi insanları 'zengin' ya da 'medyatik' diye de birbirinden ayırmayan, 'bu davanın en küçük ferdinden daha da küçüğüm' diyecek kadar tevazu içerisinde bir adamdı değil mi? Senin hocan böyle biri mi, bir düşünsene. Seni '300 dolar + Allah rızası' formülüyle Nijerya'ya, 'asgari ücret + Allah rızası' formülüyle bir gazeteye gönderen adamın kendisi niçin 'bir kaşane + bir miktar CIA ajanı + koca bir holdingler silsilesi' formülüyle Amerika'da ikamet ediyor?

HEP Mİ ÇUVALLAR?

Bak güzel kardeşim. Sana durmadan 'Uzun Adam Malezya'ya sığınacak. Özel uçak hazırlatmış, kaçmak üzereymiş. Bu seçimlerde yerle bir olacaklar. Azıcık daha sabredin, Allah'ın yardımı yanımızda' propagandası yapan hocanın ve onun top sakal çetesinin söylediklerinin hiçbirinin, (yazıyla: hiçbirinin) çıkmamış olması dahi seni bir an olsun düşünceye sevk etmiyor mu? 'Allah'ın dostu' olarak tanımladığın adamın hiçbir öngörüsü tutmaz mı? Hep mi çuvallar?