BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim kriz geçirtti kim elendi?

İşte Benim Stilim 'den bu hafta kim elendi belli oldu. 11 Mart İşte Benim stilim eleme gecesinde Mustafa Topaloğlu şov vardı. Peki kim elendi veda eden kimdi?

Abone ol

İşte Benim Stilim 11 Mart eleme gecesinde kim elendi sorusunun cevabı ortaya çıkarken geceye Mustafa Topaloğlu yorumları ile damga vurdu.

Hem izleyiciler hem de yarışmacılar Mustafa Topağaloğlu'nun sıradışı moda yorumları ile gülme krizine girdiler. 

İşte Benim Stilim yarışmasının TV8 ekranlarındaki eleme gecesi saat 23.15'de izleyici ile buluştu. Geç saate kalan İşte Benim Stilim elemesinde konuk jüri üyesi Mustafa Topaloğlu oldu.

Uzaylı türkücüye adı çıkan Mustafa Topaloğlu modaya el atıp yarışmacıların kıyafetlerini yorumlayınca ortaya komedi şovu çıktı. Yarışmacılar Mustafa Topaloğlu'ndan aldıkları yorumlarla gülme krizine girdiler.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ 11 MART ELEME GECESİ

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi sorusunun cevabını veren eleme gecesinde konsept 'Yıldız Sensin'di. Star taklidi ile podyuma çıkan yarışmacılar kıyafetleri ile oldukları kadar sahne performansları ile de değerlendirmeye tabi tutuldular.

İşte Benim Stilim 4 Mart 2016 Cuma akşamı yayınlanan bölümü eleme gecesinde jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için ismi verilen üç yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı.

Jürinin karşısına çıkan Bahar Candan, Damla Okuknu ve Ayshan Ojaghverdiyeva arasından jüri elenmesi için Damla Okuknu ismini verdi ve gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Damla Okuknu oldu.

BAHAR CANDAN JÜRİYİ ÇILDIRTTI

İşte Benim Stilim yarışmasında bu haftanın olaylarını da aktaralım. Bahar Candan hafta içinde yine jüri üyelerini çıldırtmayı başardı. İşte Bahar Candan'ın jürinin sinirlerini hoplattığı o anlar;

İŞTE BENİM STİLİM BAHAR CANDAN UYUDU
İşte benim stilimde haftanın olaylarından biri de bu oldu. Yine başrolde Bahar Candan vardı. Bu kez de yayın sırasında uyudu.

İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI KİMDİR?

İşte Benim Stilim'de bir yandan eleme ile isimler gönderilirken bir yandan da yenileri dahil ediliyor. Bu kez İşte Benim Stilime 4 yarışmacı birden alındı. Peki yeni gelen yarışmacılar kimdir?