BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Meoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada beklnene hava sıcaklık tahminlerini yaptı İşte bölge bölge sıcaklıklar...

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada beklnene hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz geneli az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı (lodos) yönlerden hafif,arasıra orta kuvvette, zamanla Marmara'da kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara'da güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, bölgenin batısının zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde sis hadisesi ile bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla Batı Akdeniz'in parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte sis bekleniyor.