BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.406,34
HABER /  GÜNCEL

Yeni günde hava nasıl olacak?

Meteoroloji yurtta beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Abone ol

Meteoroloji 8 ilde etkisini gösterecek yağışa karşı uyardı.

Sivas, Tunceli, Erzincan ile öğle saatlerinde Bursa, Bilecik, Edirne, Çanakkale ve Kırklareli çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu (keşişleme), doğu kesimlerde kuzeybatı, zamanla batı bölgelerde güneybatı (lodos) yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Akdeniz, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolu Bölgesinin bastısında akşam saatlerine kadar toz taşınımı beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara karşı (hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinin düşmesi, çamur şeklinde yağış, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, Edirne, Çanakkale, Kırklareli ile öğle saatlerinden sonra Bursa ve Bilecik çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda yer yer toz taşınımının görülmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Sivas çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney ve doğusunda yoğun olmak üzere yer yer toz taşınımı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeyi yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Erzincan ve Tunceli çevrelerinin hafif yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin batısında toz taşınımı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor.

ekran-resmi-2013-05-30,-09.05.52.png

ekran-resmi-2013-05-30,-09.05.58.png

ekran-resmi-2013-05-30,-09.06.02.png

ekran-resmi-2013-05-30,-09.06.06.png