BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Oyuncu Metin Yıldız'ın sarhoş rezilliği

Kör kütük sarhoş olduğu iddia edilen Metin Yıldız, polis alkolmetreye üfletmek isteyince sevgilisini de bırakıp kaçtı.

Abone ol

Oyuncu Metin Yıldız önceki akşam rutin alkol kontrolü yapan polisleri "Hayır" dedikten sonra kaçmaya çalıştı. 50 metre ileride kırmızı ışıkta yakalanan Yıldız, gözaltına alındı.

Çok Güzel Harektler Bunlar programıyla adını duyuran oyuncu Metin Yıldız, önceki akşam 1.20130530082911.jpgsevgilisiyle birlikte Talimhane'de trafik kontrolüne takıldı.

POLİSLER PEŞİNE DÜŞTÜ

Polislerin alkolmetreyi üflemesini istedikleri Yıldız, "Hayır" dedikten sonra koşar adım aracına binip kaçmaya çalıştı. Polislerin peşine düştüğü ünlü oyuncu kırmızı ışık nedeniyle duran trafikte yakalandı.

SEVGİLİSİ BIRAKIP KAÇTI

Fotoğraflarını çeken gazetecilere küfürler eden Metin Yıldız sevgilisini de ortada bıraktı. Olanlar karşısında şaşkına dönen sevgilisi yoldan geçen bir taksiye binerek ünlü oyuncuyu yalnız bıraktı.

Polis tarafından gözaltına alınan ve kan testi için hastareye götürülen Yıldız, burada da test yaptırmayı reddetti.

Küfürler etmeye devam eden Yıldız, kan vermemek için direndi.

Taksim Karakolu'na götürülen ve hakkında rapor düzenlenen oyuncu, savcının talimatıyla nöbetçi mahkemeye sevkedildi.

EŞİNİ DE DÖVMÜŞTÜ

Metin Yıldız daha önce de kamuoyunun gündemine eşini dövmesiyle gelmişti. Alemin Kralı dizisinde de dayakçı koca rolüyle bilinen Yıldız, karısı Elvan Yıldız'ı alkol aldıktan sonra tekme ve yumruklarla dövmüştü. Polislere eşinin kendisini sürekli dövdüğünü söyleyen Elvan Yıldız, darp raporu almıştı.


OKTAY KAYNARCA'YA BÜYÜK ŞOK! DİĞER SAYFADA[PAGE]OKTAY KAYNARCA'YA ŞOK

Eşi Melek Kaynarca’nın şikâyetçi olduğu Oktay Kaynarca hakkında savcılık, 6 yıl hapis istemiyle iddianame hazırladı. İddianamede ünlü oyuncunun eşine vurduğu ve ölümle tehdit ettiği öne sürüldü

Oyuncu Oktay Kaynarca 10 ay evli kaldığı eşi Melek Kaynarca’ya “Beni kıskandığı için sürekli rencide edip sıkıntı yarattı” diyerek boşanma davası açtı. Bebek Karakolu’na giden Melek Kaynarca ise kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Kaynarca’dan şikâyetçi oldu. Savcılık Kaynarca hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

HAKARET ETTİ

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianamede ünlü oyuncunun bir süredir ayrı yaşadığı Melek Kaynarca’nın işyerine gidip, burada çıkan tartışmada eşine vurup saçını çektiği ve “Seni öldüreceğim, boynunu kıracağım” diyerek tehditte bulunduğu ifade edildi.

BOĞAZINI SIKTI

Yaşanan olayın ardından çiftin birlikte eve gittikleri, araç içinde ve evde de tartışmanın devam ettiği belirtildi. Kaynarca’nın evden ayrılması üzerine Melek Kaynarca’nın hastaneye gittiği, eve dönen ünlü oyuncunun hakaret ve tehditlere devam edip eşinin boğazını sıktığı, genç kadının ‘basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandığı’ da ifade edildi. Kaynarca hakkında ‘basit yaralama, hakaret ve tehdit’ suçlarından toplam 1 yıl 4 aydan 6 yıla kadar hapis cezası verilmesi istendi.