BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Ablasının başını kesip gövdesinden ayırdı

Bu film korku filmlerini aratmıyor. Vahşi cinayetin adresi Denizli... İşte 21 yaşındaki gözü dönmüş caninin yaptıkları...

Abone ol

Denizli'de, 21 yaşındaki garson Mustafa Özaşkın, 22 yaşındaki ev kadını ablası Nazmiye Sönmez'i, başını kesip gövdesinden ayırarak öldürdü. Cinayetin ardından eniştesinin gelmesini bekleyen Mustafa Özaşkın, polise teslim oldu.

ekran-resmi-2013-05-30,-09.18.59.png

BOĞMAYA ÇALIŞTI

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Atalar Mahallesi 1335 Sokak 3 numaralı apartmanın zemin katında meydana geldi. Bir otelde garson olan Mustafa Özaşkın, 1 çocuk annesi ablası Nazmiye Sönmez'in evine gitti. Eniştesini aldattığını öne sürerek ablasıyla tartışan Mustafa Özaşkın, ilk önce Nazmiye Sönmez'i boğmaya çalıştı.

Ardından mutfaktan ekmek bıçağını alan Mustafa Özaşkın, Nazmiye Sönmez'in başını keserek gövdesinden ayırdı. Mustafa Özaşkın, daha sonra berber olan eniştesi İrfan Sönmez'in eve gelmesini bekledi. Geldiği evinde eşinin cesedini görüp dehşete kapılan Sönmez durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri Özaşkın'ı gözaltına alırken, incelemelerde bulunuldu. Yapılan incelemenin ardından Nazmiye Sönmez'in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Emniyet Müdürlüğü'nden önce sağlık kontrolü için hastaneye getirilen Mustafa Özaşkın rahat tavırları ile dikkat çekti. İrfan Sönmez de ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

CESEDİ 5 GÜN SONRA BULUNDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

TÜPÜ AÇIP İNTİHAR ETTİ

DENİZLİ'de, evde mutafak tüpünü açarak intihar eden İran uyruklu 26 yaşındaki Keıvan Nazari'nin cesedi 5 gün sonra bulundu. Evden ağır koku gelmesi sonucu bulunan Nazari'nin cesedinin üzerinde Farsça "Bu hayat benim için değil, beni çok yordu" yazılı intihar notu bulundu.

Pelitlibağ Mahallesi Şehit Numan Konakçı Caddesi 28 numaralı evin çatı katından bugün saat 23.00 sıralarında kötü koku yayılması üzerine polise haber verildi. Eve gelen polis ekipleri yedek anahtarla içeriye girdi. Banyoya geçen ekipler burada Tahran doğumlu Keıvan Nazari'nin cesediyle karşılaştı. Müzisyen olduğu ve 5 Mayıs'ta kente gelerek cesedinin bulunduğu çatı katını kiraladığı belirlenen Nazari'nin yanında ayrıca boş bir mutfak tüp bulundu.

Cesedin 5 günlük olduğu ve Nazari'nin mutfak tüpünü açarak intihar ettiği belirlendi. Yapılan incelemelerinin ardından Nazari'nin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Farsça intihar notu da bırakan Nazari'nin, geçen 19 Mayıs'ta kentte bileklerini keserek intihara girişiminde bulunduğu, hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE ÇAY SERVİSİ

HABERİN DEVAMI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

İntihar girişiminde çay servisi

Şanlıurfa'da, işsiz olan ve sevdiği kızla evlenemeyince bunalıma girip dün 6 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan 19 yaşındaki Mahmut S., bugün de eline aldığı bıçakla kendisine zarar verdi

Yüzlerce kişinin gözleri önünde 1 saat boyunca yanına kimseyi yaklaştırmayarak kendisine zarar veren Mahmut S., bir arkadaşı tarafından ikna edildi. Mahmut S.’nin intihar girişimini yüzlerce kişi de meraklı gözlerle izledi.

Olay saat 16.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi 2’nci sokakta meydana geldi. Dün aynı mahalledeki 6 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan ve itfaiye eri tarafından ikna edilen Mahmut S., bugün elinde bıçak ile bir anda sokak ortasında gömleğini çıkarıp kendisine zarar vermeye başladı.

ekran-resmi-2013-05-30,-11.31.26.png

Engel olmak isteyenleri bıçakla korkutarak uzaklaştıran Mahmut S., işsiz olduğunu ve sevdiği kızla evlenemediğini bu nedenle intihar etmek istediğini söyledi. Sokakta vatandaşları tedirgin eden olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polisleri de yanına yaklaştırmayan Mahmut S., elindeki bıçağı karın ve göğüs bölgesine vurarak kendisine zarar vermeyi de sürdürdü. ’Kendimi burada öldüreceğim’ diye bağıran ve elindeki bıçakla yanına polisleri de yaklaştırmayan Mahmut S., 1 saat sonra yanına gelen bir arkadaşı tarafından ikna edildi. Elindeki bıçağı bırakan Mahmut S., hazır bekletilen ambulansla tedavisi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

FİLM GİBİ İZLEDİLER

Yaklaşık 1 saat boyunca trafiğin kapanmasına neden olan bıçaklı intihar girişimi, yüzlerce meraklı vatandaş tarafından da film gibi izlendi. Bıçakla intihar girişiminde bulunan genci cep telefonlarıyla da görüntülemeye çalışan meraklı vatandaşlara zaman zaman ev ve iş yerlerinden tepsilerle çay servisi yapılması da dikkat çekti. Bazı vatandaşlar ise oturdukları binanın balkon ve teras katında kuruyemiş yiyerek yaşananları meraklı gözlerle izledi.