BIST 9.575
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.472,51
HABER /  MEDYA

Yeni Akit muhabiri o anları anlattı

Ekrem Dumanlı'nın tokatladığı iddia edilen Akit muhabiri Mehmet Özmen A Haber'e yaşadığı o anları anlattı.

Abone ol

Özmen, A Haber canlı yayınına telefonla bağlanarak yaşadıklarını anlattı. Dumanlı'nın "BDP'ye destek verdik" sözlerini kendisine hatırlatan muhabir Mehmet Özmen, bu sözlerin bir itiraf olup olmadığını sorduğunu ifade ederek, "gazetecilik görevimi yerine getirdim" dedi.

TÜYAP Kitap Fuarı'nda Ekrem Dumanlı'ya soru sormak isteyen Yeni Akit Gazetesi muhabiri Mehmet Özmen, Dumanlı ve korumalarının saldırısına uğramıştı. Mehmet Özmen sözlerine şöyle devam etti:

EKREM DUMANLI GÖMLEĞİMİ YIRTTI

"Bu sorudan sonra Sayın Dumanlı "münafıklar" diyerek bizi hedef gösterdi. Sonra etrafındaki insanlar bize saldırdı. Kendisi de gömleğimi yırttı, çekiştirdi. Görüntülerde de net bir şekilde göründüğü üzere saldırıya uğradım.

Soru sorduğum için mağdur edildim. Ben özür beklerken, bugün Zaman.com.tr'deki haberi görünce gözlerime inanamadım. Manşetten fotoğrafım yayınlanarak, provokatör ilan edildim.

HEM DÖVÜYORLAR, HEM PROVOKATÖR İLAN EDİYORLAR

Soru soran gazeteciyi hem dövüyorlar, hem de provokatör ilan ediyorlar. Bir de iftira dolu o haberde, benim Show Haber'den olduğumu söylediğimi iddia ediyorlar. Bu insanlar iftira atmaya o kadar alışkın ki, beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Asla öyle bir şey yok. Ben gazetemle gurur duyuyorum. Onlar da beni çok iyi tanıyorlar aslında.

Asla provoke edici hakaretim olmadı, hakaretim olmadı. Ekrem Dumanlı'yla yakından bir tanışmışlığım da yok. Ancak ypatığım haberlerden dolayı onların beni çok iyi tanıdığından eminim.

Orada Sayın Dumanlı konuşurken, arkasındaki koruması kulağına "bunlar Akit'tendi" şeklinde bir ifade kullandı. Gazetecilere dava açıyorlar zaten, şimdi işi saldırı boyutuna getirdiler. Gazeteciler Cemiyeti'nden kınama yayınlayarak bize sahip çıkmasını bekliyorum.

Ben bu insanların Türkiye'de değil, Pensilvanya'da ya da İsrail'de yaşaması gerektiğini düşünüyorum.