BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.436,23
HABER /  GÜNCEL

IŞİD'li sanınca kahveye götürüp...

Hakkari'de akşam saatlerinde kent merkezinde Afganistan uyruklu 12 kişi, IŞİD'li oldukları şüphesiyle vatandaşlar tarafından yakalanarak sorgulanmak üzere kahvehaneye götürüldü.

Abone ol

Hakkari'de akşam saatlerinde çarpıcı bir 'IŞİD' operasyonu gerçekleşti. Hakkari kent merkezinde Afganistan uyruklu 12 kişi, IŞİD'li oldukları şüphesiyle önce kahvehaneye götürüldü, sonra olay yerine gelen polisler tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

IŞİD'Lİ SANDILAR!

Hakkari kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesi üzerinde saat 23.00 sıralarında IŞİD gerilimi yaşandı. Yüksekova'dan bir minübüsle Hakkari'ye geldikleri belirtilen yabancı uyruklu 12 kişiye, caddede yürüdükleri sırada bir grup vatandaş tarafından, "IŞİD üyesi oldukları şüphesiyle" tepki gösterildi. Aralarında gençlerin de bulunduğu grup, 12 kişiyi, yakındaki bir çay ocağına götürürerek üstlerini arayıp sorgulamaya başladı.

isid.jpeg 

EMNİYET'E GÖTÜRÜLDÜLER!

Afganistan uyruklu oldukları belirtilen 12 kişi, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından vatandaşların elinden alınarak Emniyet Müdürlüğü 'ne götürüldü. Çay ocağında bulunan bazı kişiler ise 12 kişinin IŞİD' li süphesiyle yakalandığını, üzerlerinde de yabancı uyruklulara verilen geçici belgelerin bulunduğunu söyledi.