BIST 10.020
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.431,94
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim Özlem baltayı taşa vurdu

Bu Tarz Benim 17 Kasım akşamı Özlem ile ikizler Aycan ile Nurcan'ın tartışmasına sahne oldu, Özlem 3 dil bilen ikizleri eleştirmeye kalkınca baltayı taşa vurdu.

Abone ol

Bu Tarz Benim yarışmasında sivri çıkışlar yaparak dikkat çekmeye çalışan Özlem Özden bu kez baltayı taşa vurdu.

BU TARZ BENİM'E KİM GERİ DÖNDÜ?

Bu Tarz Benim yarışmasında yer alan ikizler Aycan ve Nurcan kardeşleri 'dil' üzerinden vurmaya kalkan Özlem Özden kendini komik duruma düşürdü.

İkizlerin "iki kelimeyi biraraya getiremediği' söyleyen Özlem Özden, kuliste kendi aralarında yabancı dilde konuşmalarını polemik konusu yapmak istedi.

3 DİLLİ ÇIKTILAR

Özlem Özden'in "iki kelimeyi biraraya getiremiyorlar' dediği ikizlerin anadiller gibi İngilizce, Almanca ve İsveçce konuştukları ortaya çıktı.

Türkçe dışında 3 dili çok iyi derecede bilen ikizler, kuliste Türkçe konuşmaya çalıştıklarını ancak alışkanlıkla nadiren birbirlerine yabancı kelimelerle hitap ettiklerini söylediler. Özlem bu kez de onları 'Türkçelerinin aksanlı' olmasıyla vurmaya çalıştı.
bu-tarz-benim-ikizler-aycan-ve-nurcan.jpg
İkizler İsveç'te doğup büyüdüklerini belirterek, 'Annemiz ve babamız bize önce Türkçe öğretti. Okula gitmeden önce evde hep Türkçe konuştuk' yanıtını verdiler.

Yaptığı eleştiri yersiz kalınca durumu toparlamaya çalıştı ancak konuştukça daha da battı. Sonunda Nur Yerlitaş dayanamadı ve patladı;

-"Ayyy yeter! Hala konuşuyorsun Özlem" diyerek azarladı.

bu-tarz-benim-özlem-özden-17-kasim.jpg
İkizlerin kültür düzeyi karşısında komplekse giren Özlem, tutarsız görüşünde ısrar edince kendini  'komik duruma' düşürdü.