BIST 10.052
DOLAR 32,37
EURO 34,74
ALTIN 2.434,68
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim 17 Kasım dönen isim şok etti

Bu Tarz Benim yarışmasının 17 Kasım akşamı yayınlanan canlı yayın bölümünde bir isim geri dönüş yaptı bu isim Ayşenur Balcı oldu.

Abone ol

Bu Tarz Benim 'in 17 Kasım günü yayınlanan bölümünde bir yarışmacı geri döndü, bu isim jürinin kararıyla Ayşenur Balcı oldu. Yarışmacılardan Gizem ve Ayşegül, Balcı'nın geri dönüşüne umulmadık sertlikte tepki gösterdi.

'Buraya kaldığım yerden devam etmeye geldim" diyen Ayşenur Balcı, bundan sonraki bölümlerde iddialı bir rakip olacak gibi görünüyor.

Ayşenur'un dönüşü diğer yarışmacılar tarafından sürpriz olarak değerlendirildi. Yarışmanın aykırı ismi Özlem ise 'Ben Melek gelir diye düşünüyordum. Benim için sürpriz oldu' dedi.

bu-tarz-benim-ayşenur-geri-döndü.jpg
GİZEM'DEN ŞOK TEPKİ

Gizem ise "Ne tarz ne rakip olarak görüyorum" diyerek Ayşenur'un dönüşüne çok bozulduğunu ortaya koydu. 'Jüri üyelerini' şaşırtan bir çıkış yapan Gizem diyerek şunları söyledi;

-"Burası hatayı telafi etme yeri değil. O zaten baştan kaybetti. Ne rakip olarak görüyorum ne tarz olarak görüyorum. Jüri üyelerimiz geri dönüşünü uygun gördüğüm için saygı duyacağım. Ben hak etmediğini düşünüyorum".

gizem-bu-tarz-benim.jpgGizem'in bu açıklamalarına Kemal Doğulu tepki gösterdi ve 'fikirlerine saygı duymadığını" öne sürdü.

AYŞEGÜL DE TEPKİ KOYDU

Yarışmanın dobra isimlerinden Ayşegül de sözünü sakınmadı ve şunları söyledi;

-"Ben de giderken yaptığı davranışı uygun bulmamıştım. Ş+imdi gelmesi bana sürpriz oldu. Bence Türkiye'ye fazla Ayşenur, inşallah tarzı normale dönmüştür" yorumunu yaptı.

Yarışmadaki ikizler de Ayşenur'un dönüşünü hoş karşılamadılar.



AYŞENUR BALCI KİM?

19 yaşında. Dansçı ve oyuncu. Kendini oyuncak bebeklere benzetiyor. Şanssız biri olduğunu düşünen Ayşenur, yarışmada şansının döneceğine inanıyor.
ayşenur-balci-kim.jpg
ÖZLEM BU KEZ İKİZLERE TAKTI

Yarışmacılardan Özlem bu kez de ikizlere kafayı taktı. İngilizce, Almanve ve İsveçce'yi çok iyi derecede bilen ikizlerin dil bilgisine sataşan Özlem, bu kez baltayı taşa vurdu. Yaptığı eleştiri yersiz kalınca durumu toparlamaya çalıştı ancak konuştukça daha da battı.

Sonunda Nur Yerlitaş dayanamadı ve patladı;

-"Ayyy yeter! Hala konuşuyorsun Özlem" diyerek azarladı.

İsveç'te büyüyen ikizleri ise kuliste Türkçe konuşmaya dikkat ettiklerini ancak alışkanlıkla bazen bir kaç kelime yabancı kelime söylediklerini belirttiler. İkizlerin kültür düzeyi karşısında ezilen Özlem, kendini bu kez 'komik duruma' düşürdü.