BIST 10.793
DOLAR 32,20
EURO 34,80
ALTIN 2.409,16
HABER /  GÜNCEL

Yengeye cinayet gözaltısı

7 parçaya ayrılmış olarak bulunan 5. sınıf öğrencisi Sabire Akçakaya'nın ölümüyle ilgili olarak amcasının eşi gözaltında.

Abone ol

Kırşehir'de şehir çöplüğünde yedi parçaya ayrılmış olarak bulunan 5. sınıf öğrencisi Sabire Akçakaya'nın ölümüyle ilgili olarak amcasının eşi Yeter Sarıkaya gözaltına alındı. Cesedi dün bulunan küçük kız, geçtiğimiz Cumartesi günü bir anda ortadan kaybolmuştu.

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, bugün Sabire Akçakaya'nın evinde başlatılan inceleme çalışmalarını bizzat yerinde takip etti. Olayla ilgi gözaltına alınan amcasının eşi Y. Akçakaya'nın sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Bu arada bugün küçük Sabire'nin okulunda bugün hüzün vardı. Kırşehir Hürriyet İlköğretim Okulu'nda ilk ders zilinin çalmasıyla sınıfa giren arkadaşları Sabire'nin yokluğunu yüreğinde hissetti. Arkadaşları Sabire'nin sırasına çiçek bıraktı. En yakın arkadaşlarının aralarında olmamasına üzülen sınıf arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Öte Yandan Sabire Akçakaya'nın bulunduğu mahallede de derin bir sessizlik hakim olurken Olay Yeri İnceleme ekipleri burada araştırma yaptı.