BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,77
ALTIN 2.398,42
HABER /  GÜNCEL

Yekta ve Stancu nasıl oynadı?

Galatasaray'da gözler yeni transferlerdeydi. Yekta ilk 11'de sahaya çıktı.

Abone ol

Antrenman eksiği bulunan kaleci Robinson Zapata ise tribüne çıktı. Teknik Direktör Gheorghe Hagi’nin ilk 11’de şans tanıdığı Yekta özellikle ilk devrede isabetli pasları ve şık çalımlarıyla beğeni topladı. 90 dakika boyunca sahada kalan genç futbolcu ilk sınavında olumlu bir performans ortaya koyarken, tribünlerin de alkışını aldı.

Hagi’nin karşılaşmanın 58. dakikasında Emre Çolak’ın yerine sahaya sürdüğü Stancu ise sürati ve isabetli şutlarıyla dikkat çekti. Rumen futbolcu son yarım saatlik bölümde yalnızca 16 kez topla buluşurken doğrudan kaleyi düşünen oyun anlayışıyla gelecek maçlarrda faydalı olacağını kanıtladı.

POLAT'TAN DERS

Başkan Adnan Polat maçtan sonra metro ulaşımında yoğunluk olup, olmadığını yerinde inceledi. Yaklaşık 5 bin kişilik taraftar grubuyla birlikte Aslanlı Yol’dan yürüyen Polat, sarı-kırmızılıların, “Helvacı istifa” şeklinde tempo tutmaları üzerine bu duruma müdahale etti. Polat, “Beni de, bir başka yöneticiyi de istifaya çağırmayın. Siz sadece takıma destek verin” dedi.

CANA CEZALI

Teknik Direktör Hagi’nin, Lucas Neill’in yokluğunda stoperde görev verdiği Lorik Cana sarı kart cezalısı durumuna düştü. Arnavut yıldız, Galatasaray’ın önümüzdeki hafta Bursaspor’la deplasmanda oynayacağı zorlu maçta takımdaki yerini alamayacak.

STANCU’NUN İSTATİSTİĞİ
Pas: 12
İsabetli pas: 6
Top çalma: 1
Top kaybetme: 8
Orta: 1
İsabetli orta: -
İsabetli şut: 2
Yapılan faul: -
Yaptığı faul: -
Topla buluşma: 16

YEKTA’NIN İSTATİSTİĞİ
Pas: 42
İsabetli pas: 31
Top çalma: 10
Top kaybetme: 19
Orta: 1
İsabetli orta: -
İsabetli şut: 1
Yapılan faul: 1
Yaptığı faul: 1
Topla buluşma: 53