BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,12
ALTIN 2.520,18
HABER /  GÜNCEL

Telekom Arena'da korkulan olmadı

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Türk Telekom Arena’da oynanan ilk lig maçına büyük ilgi gösterdi.

Abone ol

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Türk Telekom Arena’da oynanan ilk lig maçına büyük ilgi gösterdi. 52 bin kişilik stadın büyük bölümü dolarken, tribünlerde 45 bin taraftar yer aldı.

Türk Telekom Arena’nın galasında yaşanan protesto ve devamında gelen açıklamalar yüzünden Başkan Adnan Polat başta olmak üzere sarı-kırmızılı yönetimi protesto edeceği konuşulan Galatasaraylı taraftarlar dün akşam sadece takımlarına destek verdi.

Maçtan önce ve karşılaşma sırasında hep bir ağızdan sarı-kırmızılı futbolcuları destekleyen taraftarlar, yönetime yönelik herhangi bir protesto eyleminde bulunmadı.

Perşembe günü düzenlediği basın toplantısında, “Bundan sonra futbola daha fazla zaman ayıracağım” diyen Başkan Adnan Polat maçtan önce soyunma odasına inerek sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. Oyuncular ve Hagi’ye başarı dileyen Başkan Polat mücadeleyi locadan izlemeyi tercih etti.

İLGİNÇ PANKART

Kale arkası tribünde ilginç bir pankart açıldı. Galatasaray Lisesi’nin eski müdürlerinden Tevfik Fikret’e ait, “Kimseden bir fayda ummam ben, dilemem kol kanat, kendi gökkubbemde kendim gezginim, bir eğik baş, boyunduruktan ağırdır boynuma, fikri hür, vicdanı hür Galatasarayım” dizelerden oluşan bir pankart dikkat çekti. Doğu tribününde ise “Galatasaray kimseye boyun eğmez” dövizi açıldı.