BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.445,71
HABER /  SPOR

Yedek hindi oyuna girdi

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sahaya getirilenin ise 'yedek soyunan' ikinci hindi olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için iki hindi alındığı, maç sonunda sahaya getirilenin ise 'yedek soyunan' ikinci hindi olduğu ortaya çıktı.

F.Bahçe-G.Saray derbisinde en çok hatırlanan sahnelerden biri de maç sonunda sahaya getirilen hindiydi. Tribünler, onun eşliğinde 'Bir baba hindi' tezahüratıyla coşarken, ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler, herhangi bir aksilik durumunda zorda kalmamak için kadroyu geniş tutmuş ve iki hindi almışlardı. Bunların ikisi de Dereağzı'nda birkaç gün beslendi, maç günü de 'hak eden' hindi Şükrü Saracoğlu'na götürüldü! Ancak rakipler için cehennem olan Saracoğlu atmosferi, hindiyi de ürkütmüş olacak ki, 'firar' gerçekleşti.

DEVRE ARASI DEĞİŞİKLİK
Görevliler, Şükrü Saracoğlu'nda uzun süren bir hindi avına çıktı ama başarılı olamadı. Bunun üzerine Dereağzı Tesisleri'nde bırakılan hindi devre arasında getirildi. Bu sırada asıl hindi de bulunmuştu ama çok korktuğu anlaşılınca yedekle devam edilmesi kararlaştırıldı. Kadroyu geniş tutma fikrinin, bu yaşananlardan sonra ne kadar isabetli olduğu görüldü!

Kaynak: