BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yazıcıoğlu İslam birliği istedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, göreve gelmeleri halinde herkese eşit davranacaklarını söyledi

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, göreve gelmeleri halinde herkese eşit davranacaklarını söyledi.

Yazıcıoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde, esnafı ziyaret etti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yazıcıoğlu, bugün var olduğunu iddia ettiği yoksulluğun ve işsizliğin kendi iktidarlarında sona ereceğini belirtti.

Daha sonra Konya'nın Bozkır ilçesine geçen Yazıcıoğlu, burada partisince Bozkır Anıt Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Ülkede yaşayan insanların çoğunun yoksulluk içinde olduğunu, bu yoksulluğu kendilerinin çözeceğini savunan Yazıcıoğlu, şunları kaydetti:

''Haksızlıklar ortadan kaldırılacak ve bunu bizim partimiz gerçekleştirecek. 29 Martta sandıktan büyük bir destekle çıkacağız. Göreve gelmemiz halinde herkese eşit ve adil davranacağız. Bizim partimiz herkese açıktır, bizde hoşgörü vardır. ''

Amaçlarının Avrupa Birliği olmadığını, İslam birliği olduğunu ifade eden Yazıcıoğlu, ''Ülkede satılmayan yer kalmadı. Biz bu ülkede iktidar olursak her şey şeffaf olacak. Vatandaşın alım gücünün yükselmesini sağlayacağız'' dedi.

Vatandaşlardan, Bozkır Belediye Başkanı adayı Mehmet Akgül'e destek vermelerini isteyen Yazıcıoğlu, kendisini dinlemeye gelenlere karanfil dağıtarak ilçeden ayrıldı.