BIST 10.504
DOLAR 32,28
EURO 35,05
ALTIN 2.473,37
HABER /  GÜNCEL

Yayaya çarpmamak için takla attı

Seyir halindeyken yayaya çarpmamak için ani manevra yapan otomobil takla attı. Kameralar kaza anını saniye saniye kaydetti.

Abone ol

Kayseri’de meyedana gelen trafik kazasında yayaya çarpmamak için manevra yapan otomobilin kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre Melikgazi ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi Yavuz Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında 38 AG 521 plakalı otomobil sürücüsü Recep Aslan’ın karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarpmamak için direksiyonu kırdığı öğrenildi. Direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonrasında Recep Aslan’ın kullandığı otomobil, yol kenarında bulunan çöp konteynırına çarptıktan sonra takla attı.

VATANDAŞLAR YARDIM  İÇİN SEFERBER OLDU

Çevredeki vatandaşların yardım için seferber olduğu olayda, kazaya neden olan yaya kayıplara karışırken, yaralanan Recep Aslan ile çocukları 4 yaşındaki M.A. ve 8 yaşındaki H.A. olay yerine gelen 112 ambulansı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Meydana gelen trafik kazası, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Polis ekipleri, yaralıların durumunun iyi olduğunu, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.