BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.433,18
HABER /  MAGAZİN

Yavuz Bingöl aşk delisi

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, canlı yayından eski sevgiliye ilanı aşkta bulundu.

Abone ol Sevgilisi Burcu Kara’dan ayrıldığından beri günleri sayan Yavuz Bingöl, 100. gün olduğunu söyleyerek sevgilisine canlı yayında aşkını itiraf etti ve ’Belki güzel bir tarafına gelir, affeder’ dedi.

Burcu Kara-Yavuz Bingöl ayrılığından sonra ortaya bir çok sebep atılmıştı. Hatta ikilinin bir kaç gün önce barıştıkları bile söylenmişti. Oysa Bingöl, canlı yayında kendisini zor durumda bırakan ve terleten sorular karşısında olayların hiç de yazıldığı gibi olmadığını gösteren açıklamalar yaptı.

Bingöl, "Sonuçta benim sevdiğim kadın ve hala ona aşığım, onu da buradan hiç çekinmeden söyleyebilirim. (...) Aslında ben bu konuda çok doluyum. Bu konuyu gülerek anlatmamıza konuşmamıza bakmayın da. Gerçekten çok sıkıntılı bir 100 gün oldu. 100 gün oldu ayrılalı. İnşallah herşeyin hayırlısı olsun. Ben tekrar bir araya gelme taraftarıyım tabi ama... Çünkü çok, hani Anadolu’da ayrılık nedenleri vardır ya.. Böyle çok önemli ayrılık nedenlerimiz olmadığını bildiğim için, ne bileyim belki güzel bir tarafına gelir, affeder maffeder, birşey olur... " dedi.