BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  MEDYA

Yattara kimdir Survivor Miss Pokou açıklaması olay

Yattara kimdir, kaç yaşındadır aslen nerelidir Survivor'ın sempatik yarışmacısı. Survivor ünlülerde yarışan Yattara merak edilen Miss Pokou'un kim olduğunu açıkladı. Takım arkadaşları sevilen be grup olmayan Yattara adaya iyice alıştı.

Abone ol

Yattara kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir Survivor'da tarafsız tavırları ile gözde. Survivor ünlülerde yarışan Yattara, merak edilen Miss Pokou'un kim olduğunu Survivor'da geçtiğimiz bölümde açıkladı. Karısına Miss Pokou dendiği açıklayan sempatik yarışmacının Survivor performanslarıda iddialı.

Survivor 2016 ünlüler takımında yer alan iddialı isim Yattara daha ilk bölümden favoriler arasına girdi bile. 2015 yılında futbolu bırakarak taraftarı üzen Yattara'nın hayatı ve ilginç detaylar...

YATTARA KİMDİR SURVİVOR'I TOZU DUMANA KATACAK!

Survivor 2016 yarışan İbrahim Yattara kimdir, kaç yaşındadır... İşte merak edilenler.

Yattara, 3 Haziran 1980 tarihinde, Kamsar’da dünyaya gelen ünlü futbolcu Ginelidir.

Futbola ülkesi Gine takımlarından “San Garedi”nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre “Athlético de Coléah”ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden “Royal Antwerp” ile anlaştı.

2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden “Trabzonspor”a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. “Trabzonspor” kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki “Türkiye Kupası şampiyonluğu” yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu ve “İbrahim Üçüncü” ismini aldı.

Yattara'nın Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2010-2011 sezonun sonunda sona erdi.

Yattara, 2011 - 2012 sezonu başlamadan önce sözleşmesinin sona erdiği Trabzonspor'dan üzüntüyle ayrılarak Suudi arabistan ekiplerinden Al Shabab'a transfer olmuştur.

2012-13 Süper Lig sezonu öncesinde Bursaspor'la üç yıllık anlaşma imzalamak üzere Türkiye'ye geldi. Ancak kısa süre sonra, yapılan görüşmeler sonrasında transfer gerçekleşmedi. Ertesi gün, yine Süper Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.



2015 Yılında Futbolu Bıraktı!

İbrahim Yattara, Haziran 2013 tarihinde Belçika ikinci lig ekiplerinden La Louviere ile anlaşmıştır.ve 2015 de futbolu bırakmıştır.