BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,71
HABER /  MEDYA

Ebru Öztürk kimdir Survivor'da dengeleri değiştirdi

Ebru Öztürk kimdir, kaç yaşındadır asıl mesleği nedir? Survivor ünlüler takımında olan Ebru Öztürk, geçtiğimiz hafta Yılmaz Morgül ile yaptığı tartışma ile dikkatleri üzerine çekti. Avatar Atakan'ın da desteğini alan Ebru Öztürk şimdi ne yapacak?

Abone ol

Ebru Öztürk kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir Survivor ünlülerin gözü pek yarışmacısı. Ebru Öztürk Survivor'da geçtiğimiz hafta takım arkadaşı Yılmaz Morgül ile yaşadığı tartışma ile dikkat çekti. Yemek yüzünden atışan iki yarışmacıya Avatar Atakan'ın da karışması ile tartışam alevlendi. Peki Ebru Öztürk şimdi ne yapacak? Survivor'da dengeler değişecek.

Aşk hayatı ile sık sık gündemde olan Ebru Öztürk, eski voleybolcu ve kariyerine model olarak devam ediyor. 84 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ebru Öztürk, Survivor'un en gözü pek yarışmacılarından biri.

EBRU ÖZTÜRK KİMDİR SURVİVOR SKANDALLARI AKILLARDA

Eski voleybolcu ve şimdilerde kariyerine model olarak devam eden Ebru Öztürk, 1984 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi.



Bir dönem Fenerbahçe voleybol yakımında forma giyen Ebru Öztürk, kariyerine model olarak devam etmektedir.

Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’nda başarıyla podyumda yerini almıştır.

Ünlü modacı Nejla Güvenç’in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Öztürk, kendisini izlemeye gelen oyuncu sevgilisi Bekir Aksoy’un o sahnede yürürken, “Göğsün açıldı Ebru.” diyerek fısıldamasıyla gündeme gelmiştir.

Eski sporcu, şimdilerde mankenlik yapan Öztürk, “Doktorlar” dizisinde yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile aşk yaşadığı dedikoduları ile uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştır.

Ebru Öztürk, son olarak yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı “Survivor 2016” ünlüler kadrosunda rakipleri ile yarışacak.