BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.399,44
HABER /  SPOR

Yattara belirsizliği sürüyor

Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Bordo mavililerde eksiklikler var.

Abone ol

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan sabah antrenmanına milli takım kamplarında bulunan Selçuk İnan, Gökhan Ünal, Tolga Zengin ve Rigobert Song katılmadı.

Ankaragücü maçında sakatlanan ve tedavisi süren İbrahima Yattara ise doktor kontrolünde koşu yaptı. Yattara'nın yapılan yüklemeler sonrasında zorlandığı gözlendi.

Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Yattara'nın iki gündür takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, ''Yarın veya Cuma günü takımla birlikte çalışmalara başlayacak ve ona göre değerlendirme yapılacak. Maç öncesi oynayıp oynamayacağı belli olacak'' dedi.

-YENER: ''GALİBİYET İSTİYORUZ''-

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener ise Beşiktaş maçına çok önem verdiklerini ve bu karşılaşmaya bir derbi maçı gözüyle baktıklarını belirterek, ''Bu sezon ilk derbimizi Beşiktaş ile oynayacağız. İlk derbi maçımızından galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

Teknik kadro ve futbolcuların Beşiktaş maçına iyi bir şekilde hazırlandığını ifade eden Hasan Yener, şunları söyledi:

''Bu maç öncesi morallerimiz çok üst düzeyde. Ümit ediyoruz ki hafta sonunda oynayacak olduğumuz bu derbi maçından 3 puan alacağız. Taraftar desteğini de arkamıza aldığımızda, futbolcu arkadaşlar sahada bütün gayretleriyle mücadelelerini verecektir. Fair play ölçüleri içerisinde geçeceğine inandığımız bu maçın galibiyetimizle bitmesi en büyük dileğimiz.''

-SYLVA'DA GELİŞME YOK-

Öte yandan, Fransa'nın Lille takımından bonservisini alamayan ve daha sonra FIFA'ya başvuran kaleci Tony Sylva'nın geçici lisansının çıkması konusunda şu ana dek bir gelişme olmadığı belirtildi. Beşiktaş maçında büyük olasılıkla kaleyi Tolga Zengin'in koruması bekleniyor.