BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.400,72
HABER /  SPOR

Milli futbolcular neler söyledi?

Belçika ile berabere kaldık. Peki 90 dakika boyunca sahada mücadele eden futbolcular maçı nasıl değerlendirdi? İşte yorumlar;

Abone ol

(A) Milli Futbol Takımı'nın Belçika ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren milli oyunculardan Mehmet Topal, ilk yarıda yedikleri golün kendilerine pahalıya mal olduğunu söyledi.

TOPAL: YEDİĞİMİZ GOL PAHALIYA MAL OLDU

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Topal, seyircileri önünde galibiyet almalarının güzel olacağını, ancak bunu başaramadıklarını ifade ederek, ''Rakibimize maç boyunca çok fazla pozisyon vermedik. Bir pozisyon oldu, onda da golü attılar. O gol de bize pahalıya mal oldu. Rakip buraya beraberlik için gelmiş. Özellikle biz golü attıktan sonra oyunu yavaşlatmak için çok çalıştılar. Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. Biz bunu yaptık. Aldığımız puan ve attığımız golün de mutlaka grupta bir etkisi olacaktır'' dedi.

SERVET: DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ

Servet Çetin de Belçika karşısında beklemedikleri bir skor elde ettiklerini ve bu nedenle üzüldüklerini kaydederek, ''Tabii ki bu puan kaybını telafi edeceğiz. Daha dikkatli olmalıyız'' diye konuştu.

Rakiplerine maç boyunca fazla pozisyon vermediklerini dile getiren Servet, kendilerini en çok üzen şeyin, rakip teknik direktörün sahaya top atması, kalecilerinin oyunu yavaşlatmak için zaman geçirmesi gibi şeyler olduğunu bildirdi.

Gruptaki liderlik şansıyla ilgili bir soruya Servet, ''Liderlik şansımız tabii ki hala var'' yanıtını verdi.

ÇAĞLAR İLK DAKİKALAR HEYECANLANMIŞ

(A) Milli Takım formasını ilk kez giyen Çağlar Birinci, maça heyecanlı başladığını, ancak dakikalar ilerledikçe bu heyecanını yendiğini anlattı.

Kendisi için iyi bir maç olduğunu, ancak skora üzüldüğünü belirten Çağlar, karşılaşmayla ilgili ''Pozisyon vermediğimiz bir maç 1-1 bitti. Önümüzdeki maçlarda telafisine bakacağız. Maça ilk 11'de başladığımı görünce şaşırdım, ancak bana olan güveni boşa çıkarmadım sanırım'' değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada maçın ilk yarısında sakatlanıp oyundan çıkan Tuncay'ın durumunun, MR'ının çekilmesinden sonra belli olacağı bildirildi.